Halkbank’tan müjde! Açıklamalar yapıldı ve hesabı olanlara son 10 yılın müjdesi verildi…

Halkbank bu zorlu günlerde vatandaşların yanında olmak için harekete geçti ve uygulamaları hayata geçirecek olduğunun duyurusunu yaptı. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Yeni dönemin başlaması birçok vatandaşın zorlu günlerden kurtulmalarına yardımcı oluyor.

Salgın dönemlerinden dolayı Halkbank kapsamında gelen açıklamalar ile beraber tedirginlikleri bir nebze de olsa ortadan kaldırmak için açıklamalar geliyor. İnternet bankacılığı ve mobil şubeler ile beraber gelişmeler aktarılıyor. Müşteriler illa uzun IBAN numaraları kullanmak zorunda kalmadan işlemlerini yapabilecekler. Mesai saatlerini de bekleme zorunluluğu ortadan kaldırıldı. İşlemler hem daha hızlı hem de daha kolay ve pratik olacak.

Halkbank dijital kanallardan ortalama olarak üç milyon vatandaşı yakından ilgilendiren para transferi ile ilgili adımları çok kolay ve hızlı geçindirmenin yöntemlerini sunuyor.

Kolay adres uygulama yöntemleri ile beraber Halkbank müşterileri için IBAN ya da uzun hesap numaraları kullanmak zorunda kalmadan cep telefonu, e-posta, TC kimlik numarası, pasaport gibi bilgiler ile beraber işlemleri yerine getirebilecekler. Dijital kanallar ile uygulamalar yerine getirilecek.

Yedi gün yirmi dört saat boyunca işlemler saniyelik yapılacak…

TC  merkez bankasının geçtiğimiz haftalarda yaptığımız açıklamalar kapsamında geliştirilen FAST uygulaması ile beraber Halkbank müşterileri için haftanın her günü ve günün her saati işlemlerini sunacak. FAST ile bankalar aracılığı ile işlemler sadece saniyeler içerisinde meydana gelecek.

Bankacılık işlemleri için açıklamalar gelmeye devam ediyor…

Halkbank kapsamında gelen açıklamalar ile beraber Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay; müşterileri içi n özel olarak gelen işlemlerin yüzde doksanlık kısımlarının artık şubeler ile değil şube dışı yapılacağını açıkladı.

3 milyon müşteriyi çok yakından ilgilendiriyor…

Tuncay yaptığı açıklama kapsamında Halkbank olarak kolay ve pratik çözümler sunmaya devam ettiklerini açıkladı. Bu kapsamda kolay adres uygulaması ile beraber FAST sayesinde uzun uzun IBAN ya da hesap numarası yazmak zorunda kalmadan işlemler yapılacak. Yedi gün yirmi dört saat boyunca anlık olarak sunulan işlemler kapsamında üç milyonun üzerindeki müşterileri yardımcı olacak. Yapılacak işlemler için illa şubelere gitmek zorunda kalmadan dijital kanallar ile birçok adım meydana getirilecek.

Evden çıkmadan her işlem kolay olacak…

Halkbank müşterileri için illa şubelere gitme zorunluluğu sunmadan dijital hizmet kalitelerini tercih edebilecekler. Mobil uygulamalar ve web siteler gibi alternatifler sayesinde kimse evden çıkmak zorunda kalmadan işlemlerini yerine getirebilecekler. Yedi gün yirmi dört saat boyunca bu işlemler sunulacak. Vatandaşların bir nebze de olsa beklentilerinin daha üst düzeylere çıkmasını sağladı.

Hızlı ve kullanıcı dostu olacak…

Tuncay yaptığı açıklama sırasında müşteriler için yapılan güçlü yatırımlar sayesinde dijital bankacılık alanlarında ilgi daha da çok arttırılacak. Ortalama olarak 82 yıllık hizmet kapsamında müşteriler için her geçen gün daha güvenilir, hızlı ve kullanıcı dostu deneyimler sunmak için devam ediyor şeklinde değerlendirmesi ile dikkatleri çekti.