Halkbank’tan müjde! 36 ay vade ile 6 ay geri ödemesiz kredi verilecek… Haberi duyan, soluğu bankada aldı!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için, Halkbank’tan son dakika desteği geldi! 6 Ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli kredi neredeyse başvuru yapan herkese verilecek. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için, Halkbank’tan son dakika desteği geldi! 6 Ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli kredi neredeyse başvuru yapan herkese verilecek. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

6 ay geri ödemesiz…

Halkbank tatil kredi başvurusu yapan vatandaşlar 6 ay geri ödemesiz olarak tam 36 ay vade ile kredi fırsatları sunacaklar. Ya da 3 ay geri ödemesiz 15 ay vadeli seçenekleri seçebilecekler.

Emekli maaşı alan, bordro 24 müşterileri, BES müşterileri için anlaşmalı seyahat firmaları kapsamında tatil yapacakları harcamalara finans desteği olmak için 6 ay ertelemeli 36 ay vade ile kredi fırsatları sunuluyor. Tatil destek paketi için anlaşmalı tatil yerlerine gitmek, paraf ya da parafly ile beraber 3 ay ödemesiz 15 ay vadeli fırsatları sunacak.

Taksitlere 9 ay sonra başla…

Halkbank tatil kredi fırsatları için anlaşmalı seyahat acenteleri ile yapılacak tatil için satın alım işlemleri sırasında en azami konaklama bedeli 8 bin TL olma şartı ile 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vade ile 10 bin TL ye varan kredi fırsatları sunacak. Alınan kredisinin yüzde 80 oranlık kısmı konaklama bedeli olacak şekilde acentelere verilecek, kalan kısmı tatil sırasında gerekli harcamalar için kullanılacak.

Banka tarafından gelen açıklama sırasında ödemelerin 9 ay sonra başlayacak olduğu kredi taksinin ilkinin acenteye, ikinci taksitlerin bankaya ödeneceği, taksit ödemelerinin 9 ay sonra başlayacak olduğu açıklandı. Bu da ay içerisinde kredi faiz oranının yüzde 1,21 e denk gelmesine eşit olacak.

Başvurular nasıl yapılacak?

ETS tur, Jolly Tur, setur, tatilbudur, gezinomi, touristica, tatil sepeti gibi yerlerde tatil yapmak için kredi başvuruları son hız devam ediyor.  Kredi kullanmak isteyen kişilerin; aşağıda yer alan bağlantıya tıklaması yeterli olacaktır.