Ev Sahibi Olmayan Kalmayacak! TOKİ’den Düşük Taksitli Ev Satışı Başladı…

TOKİ 524 TL, 534 TL ve 691 TL taksit ile çekilişsiz ve kurasız ev satışına başladı. 2+1 konutlar, TOKİ bünyesinde 3 farklı şehirde satılacak. TOKİ’nin Ekim ayı satış listesinde yer alan evler; yüzde 10 ila yüzde 25 arasında bir peşinat ile sahipleri ile buluşacak, geri kalan borçlar ise 120 ay vadeye bölünecek.

TOKİ’den kuralsız ve şartsız ev almak isteyen vatandaşlar; düşük taksit imkanlarından yararlanabiliyor. Alt gelir grubunda yer alan kişiler; 2+1 dairelere sahip olabilecek.

Şart Yok Çekiliş Yok!

Şart ve çekiliş olmaksızın başvuru yapan kişilerin satın alabileceği bu konutlar, Türkiye’nin 3 farklı şehrinden sunuluyor. Başvuru sahipleri gerekli şartları karşılayıp, ön ödeme yaptıktan sonra bu konutlara sahip olabilecek. Başvurular internet üzerinden yapılabilirken; aynı zamanda ilgili kurum bünyesinde de yapılabilmekte.

Kişiler genel bilgi alabilmek için, TOKİ resmi internet sitesini ziyaret edebilecekler.

TOKİ’den İhtiyaç Sahipleri İçin Konut İmkanı!

TOKİ tarafından satışa çıkarılan konutlar, Türkiye’nin 3 farklı şehrinden sağlanacak. Bu Şehirler;

  • Denizli – Çardak
  • Kütahya – Dumlupınar
  • Tokat – Merkez

Ödeme planları aylık düşük taksitli olurken; ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yalnızca toplam tutarın %10’u kadar peşinat ödemesi yeterli. Başvurular 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam ederken; belirli tutarlarda taksit ödeyen vatandaşlar; ev sahibi olabilecek. İşte TOKİ ödeme planı;