1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Zehra kimdir Zehra Erkekmi? Şafak Pekdemir kim, erkek mi?
Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Zehra kimdir Zehra Erkekmi? Şafak Pekdemir kim, erkek mi?

Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Zehra kimdir Zehra Erkekmi? Şafak Pekdemir kim, erkek mi?

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra gerçekten erkek mi, kadın mı? Yasak Elma dizisinde Zehra karakteriyle sevenleri karşısına çıkan Şafak Pekdemir kadın mı erkek mi cinsiyeti büyük bir merak konusu. Yasak Elma; Şafak Pekdemir gerçekten de kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar…

A+A-

Yasak Elma dizisindeki Zehra erkek mi kadın mı büyük bir merak konusu olarak gündemde yer alıyor. Yasak Elma dizisinin başrollerinde yer alan Halit’in ilk evliliğinden olan kızı Zehra Argun karakteri ile karşımızda olan Pekdemir; Halit’in çocukları arasında en büyük olanı ve gerçekten de iyi bir abla karakteri ile karşımızda bulunuyor.

Zehra her zaman babasının evlendiği tüm eşleri kıskanır ve bu yaşına kadar bir kere bile gerçek aşkı tatmamıştır. Her ne kadar hayatına birilerini alsa bile aşkı bulamadığı için herkes onun evde kalan biri olduğuna inanır.

Şafak Pekdemir kimdir?

19 haziran 1988 yılında dünyaya gelen İstanbul’da doğan ve Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunu olan sanatçı 2009 yılında Tersine Dünya ismindeki ilk tiyatro eseri ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında sevenleri ile bulunmuştur.

2010 yılının sevilen tiyatrolarından Savaş ve Barış isimli tiyatroda da rol almasının ardından 2011 yılında Şüphe ismindeki Aslı Demircan karakteri ile ekranlarda bulunmuştur. 2012 yılının başlarında Leyla İle Mecnun dizisinde Nisan karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2014 yılında da İncir Reçeli 2 filminde rol alan Pekdemir; Halil Sezai başrolünde iyi bir seyir çıkarmıştır.

Şafak Pekdemir’in rol aldığı yapımlar – karakterler ve yapım yılları

  1. Yasak Elma / Zehra / 2018
  2. Asla Vazgeçmem / İclal / 2015-2016
  3. Leyla ile Mecnun / Nisan / 2012
  4. Şüphe / Aslı / 2011
  5. Türk Malı / Zehra / 2010

Rol aldığı tiyatrolar ve dizilerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.