1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Masterchef Uğur Yılmaz, Resmen Diskalifiye Oldu! Acun Ilıcalı’ya Tepki Yağmuru Yağdı, Olay Büyüdü…
Masterchef Uğur Yılmaz, Resmen Diskalifiye Oldu! Acun Ilıcalı’ya Tepki Yağmuru Yağdı, Olay Büyüdü…

Masterchef Uğur Yılmaz, Resmen Diskalifiye Oldu! Acun Ilıcalı’ya Tepki Yağmuru Yağdı, Olay Büyüdü…

MasterChef Türkiye'deki yarışmacılardan bir tanesi olan Uğur Yılmaz Deniz, 8 yıl önce Twitter üzerinden küfürlü paylaşım yaptığı için yarışmadan diskalifiye edildi. Bu konuda çeşitli tepkilerin odağı olan isim ise Acun Ilıcalı oldu!

A+A-

Bilindiği üzere TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan ve oldukça sevilen MasterChef Türkiye, çeşitli yarışmacılardan oluşan ve eleme sistemine dayanan bir program. Fakat bu yarışmada insanların bazı tepkilerine neden olan bir olay yaşandı! Bu olay ile birlikte pek çok insan Acun Ilıcalı ve Acun Medya'ya yönelik tepkilerini sosyal medya üzerinden yansıttı.

Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye Programından Diskalifiye Edildi!

İnsanların severek takip ettiği programlardan bir tanesi olan MasterChef Türkiye'de gündemi sallayan bir olay yaşandı! Yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz'in 8 yıl önce Twitter üzerinden yaptığı küfürlü paylaşım sebebi ile yarışmacı, MasterChef Türkiye'den diskalifiye edildi! Bu olay ardından insanların tepkileri Acun Medya ve Acun Ilıcalı'ya yönelik oldu. Öte yandan yarışmacının arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Acun Ilıcalı, 8 yıl önce Twitter'dan küfürlü paylaşımda bulunan Uğur Yılmaz Deniz'in yarışmadan diskalifiye edildiğine dair bir açıklama yapmıştı. Fakat yarışmanın bugünkü bölümünde diskalifiye edilen yarışmacının programa dahil edilmesi ve diskalifiye edilmesine dair bazı yorumlarda bulunması, pek çok insanın izlenme oranlarını arttırmak yönünde bir hareket olduğunu düşünmesine neden oldu. Birçok insan bu durum sonrasında Twitter üzerinden tepkilerini yağdırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.