1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emeklilere Halkbank, Vakıfbank, PTT kredi paketleri! SGK, Bağkur Emeklilerine 60 Ay vade kredi
Emeklilere Halkbank, Vakıfbank, PTT kredi paketleri! SGK, Bağkur Emeklilerine 60 Ay vade kredi

Emeklilere Halkbank, Vakıfbank, PTT kredi paketleri! SGK, Bağkur Emeklilerine 60 Ay vade kredi

Halkbank, PTT ve Vakıfbank için 60 aya varan emeklilere özel kredi sunacakları konuşuluyor. Peki, bu kredi nasıl çekilir? Kredi koşulları nelerdir? Merak ettiğiniz bu soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

A+A-

Bankalar emekli müşterileri kendilerine çekmek için kampanyalar yaparak yarışmaya devam ediyor. Rakip bankalar arasında emekli müşteri yarışı olduğunu ifade etmek yanlış olmayacaktır. Buna bağlı olarak Halkbank, PTT ve Vakıfbank için 60 aya varan emeklilere özel kredi sunacakları konuşuluyor. Peki, bu kredi nasıl çekilir? Kredi koşulları nelerdir? Merak ettiğiniz bu soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda emekliler için nakit avans konusuna değinilmişti.  Yapılan son açıklamada her emekli vatandaşın en az 3 maaşını nakit avans olarak çekmesi için çalışmaların yapıldığı ifade edilmişti. Bunun yanı sıra bankalar tarafından hala benzer kampanyalar yapılmaya devam ediyor. Özellikle de emeklileri kendi banka müşterileri yapmak adına sürekli kredi verme vaadi sunuluyor. Yine yapılan son açıklamaya göre PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank malulen emeklilere, SGK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı emeklilerinin tümüne faizsiz kredi imkanı sunacak!

Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek?

Faizsiz kredi haberleri gündeme geldiğinden bu yana emeklilerin en çok araştırdığı konulardan biri oldu. Tüm emekliler hangi bankaların hangi koşullar ile faizsiz kredi imkanı sunacağını merak ediyor. Dahan önce emeklilere 3 maaş seviyense kadar faizsiz nakit avans sunulacağı ve bu oranın 10 maaş seviyesine kadar çıkarılacağı da konuşulmuştur. Nitekim pandemi süreci tüm dünyayı ve Türkiye’yi sarınca en acil gündem olarak emeklilere verilen bu sözün henüz yerine getirilmemesine neden oldu. Pandemi sürecin işsiz kalan ve aynı zamanda dışarı çıkamayan tüm ihtiyaç sahibi ailelere düşük faizli kredi imkanı da sunuldu. Pandemi süreci atlatıldıktan sonra emeklilere verilen sözün yerine getirilip getirilmeyeceğine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelemse de herkesin merakla bekleyişte olduğunu söylemek mümkündür.

Vakıfbank Kredi Başvurusu

Vakıfbank Kredi Başvurusu; Devlete ait olan ve PTT’nin de anlaşmalı olduğu bankalardan biri olan Vakıfbank’ta emekli müşterilere yönelik ayrılan kredi tutarı 20.000 TL olarak yansıyor. Vakıfbank’a başvuruda bulunarak çekebileceğiniz 20.000 TL kredi için sunulan maksimum vade sayısı ise 60 aya varıyor. Aynı zamanda bu krediye başvuruda bulunma şartları arasında 80 yaş ve üzeri olmama kaydı aranıyor. Siz de krediyi çekme başvurusunda bulunmak için en yakın Vakıfbank adresini ziyaret edebilirsiniz.

Halbank Kredi Başvurusu

Halkbank Kredi Başvurusu; Emeklilerin en çok tercih ettiği ve aynı zamanda emekli vatandaşlara en çok kampanya ve imkan sunan Halkbank da 50.000 TL’ye varan kredi imkanı sunuyor. Krediyi çekmek isteyen emekli vatandaşlara yine 60 aya varan vade imkanı da sunuluyor. Emekliler krediye Halkbank cep şubelerinden ya da direk banka şubesinden başvuruda bulunabilir.

PTT Kredi Başvurusu

PTT Kredi Başvurusu; PTT büyük devlet bankaları ve bazı özel bankalar ile anlaşma yaparak kredi imkanı sunuyor. Maaşını PTT’den çeken emeklilere kredi imkanı sunduğu gibi diğer vatandaşlara da sunmaya devam ediyor. Maaşını PTT aracılığı ile çeken tüm emekli vatandaşlar şubelere kredi başvurusunda bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum