1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yasak Aşk Yüzleşmesi Kanlı Bitti
Yasak Aşk Yüzleşmesi Kanlı Bitti

Yasak Aşk Yüzleşmesi Kanlı Bitti

İstanbul’da 45 yaşındaki Uğur G, yasak aşk yaşadığı yönünde kuvvetli hislerinin olduğu karısını yüzleştirmek amacıyla gittiği Orkun A.’nın evinde yaşanan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.

A+A-

Bıçaklama olayının baş şüphelisi Orkun A. ve Uğur G.’nin eşi Serpil Ç.G. olay sonrasında gözaltına alındığı bilgisi verildi. Serpil Ç.G. yanşan cinayet ile ilgili olarak sorgusunda "Orkun A. Olay esnasında kocasının defalarca bıçakladığını” ifade ederken, cinayet şüphelisi Orkun A. ise “Karı-koca evime gelip kendisine uzun süre saldırdıklarını belirtirken, olay sırasında saldırıya daha fazla dayanamayarak bıçakladığını” ifadesin itiraf ettiği görüldü.

Yaşanan bu cinayet vakası ile ilgili olarak ise Orkun A. ve Uğur G.'nin iş arkadaşı olduğu, aynı firmada farklı pozisyonlarda çalıştıkları bilgisine ulaşılıyor.

Defalarca Bıçaklandı

İstanbul Kadıköy’e bağlı Erenköy Mahallesi'nde yaşanan cinayet vakasında tarafların verdiği ifadelere göre 45 yaşındaki Uğur G., karısının kendisini Orkun A. ile aldattığından uzun süredir şüphe duyuyordu.

Uğur G, şüphelerinden arınmak ve tarafların yüzleşmesi amacıyla olay gecesi Orkun A.'nın evine gittiği anlaşılıyor. Bir süre sonra Orkun A. ve Uğur G. arasında yaşanan tartışma giderek sertleşmiş,  bunun üzerine yaşanan bıçaklı saldırıda Uğur G., göğsüne ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanmıştı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan Uğur G.’yi kurtaramadılar. Olay ile ilgili olan hem makdülün eşi hem de cinayet zanlısının emniyetteki işlemleri devam ettiği bilgisi alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.