1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da Luyindama Sürprizi
Galatasaray’da Luyindama Sürprizi

Galatasaray’da Luyindama Sürprizi

Lige istediği gibi başlayamayan Galatasaray cephesinde milli aradan sonra lige güçlü bir şekilde başlama hesapları yapılırken defans oyuncusu Luyindama ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

A+A-

Sezona oldukça formsuz başlayan son 2 sezonunu şampiyonu Galatasaray devre arasına kadar yarıştan kopmayarak devre arasında oldukça önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Bu değişiklikler önünde en önemli engel olarak ise UEFA finansal fair play kuralları çerçevesinde Galatasaray’ın sattığından fazla bonservis ödeyerek oyuncu alamaması olarak gösteriliyor. Galatasaray bu sorunu nasıl aşacağını düşünürken defans oyuncusu Luyindama ile ilgili sürpriz transfer teklifi Galatasaray’ın devre arası operasyonuna yön verebilir.

Wolverhampton’dan 14 Milyon Euro’luk Teklif

Ada basınında yer alan haberlere göre aynı zamanda Beşiktaş’ın UEFA Avrupa ligindeki rakiplerinden olan Wolverhampton defans bölgesinde yaşanan sorunları çözmek amacıyla Galatasaray’a 14 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı ileri sürülüyor. Devre arasında eksik noktalara transfer yapabilmek için sattığı kadar oyuncu alabilecek olan Galatasaray’ın bu beklenmedik teklife olumlu cevap verdiği ve tarafların anlaştığı iddia ediliyor. Eğer Galatasaray oyuncusunu 14 milyon Euro bir belde ile satarsa hem 1 yılda oyuncudan yüzde yüz kar sağlarken aynı zamanda devre arasında istediği transferleri rahatlıkla yapabilme imkanı doğacak. Kongolu futbolcu Luyindama ise her futbolcunun İngiltere Premier ligde oynamak isteyeceğini ifade ederek tarafların anlaşması durumunda teklifi seve seve kabul edeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.