1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İsveçli Alexandra Köppel'in Sır Ölümü
İsveçli Alexandra Köppel'in Sır Ölümü

İsveçli Alexandra Köppel'in Sır Ölümü

İstanbul Haliç’te bulunan kadın cesedinin kimlik tespit çalışmaları sonucunda ölen kadının İsveç vatandaşı Alexandra Köppel olduğu bilgisine ulaşıldı.

A+A-

Akşam saatlerinde Haliç Metro Köprüsü yakınlarında su üzerinde bir kişinin hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar vakit geçirmeden durumu Polis ekiplerine haber vermesi ile birlikte, olay yerine gelen deniz polisi ise şahsı karaya çıkartarak olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale ve değerlendirmede kadının öldüğü polislere ve yetkili makamlara iletildi. Gerçekleştirilen ilk ön inceleme sonrasında ise ölen şahsın otopsisinin yapılması ve kimliğinin tespiti amacıyla Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Şahsın kesin ölümü bilenmezken yapılacak otopsi sonrasında yarın kesin ölün nedeninin açıklanması bekleniyor.

Sır Ölüm İle İlgili Soruşturmalar Devam Ediyor

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen araştırma ve kimlik tespiti çalışmaları sonucunda ise su üzerinde ölü bulunan şahsın İsveç uyruklu 43 yaşındaki Alexandra Köppel olduğu belirlendi. Köppel'in şüpheli ölüm sebebine ilişkin soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiği belirtiliyor. Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından ölüm sebebinin ortaya çıkması ile birlikte araştırmanın daha derin ve çok yönlü bir şekilde devam edeceği açıklandı. Şuan itibari ile ise şahsın ne Türkiye ne de ülkesindeki herhangi bir yakınına ulaşılamadığı açıklandı. Olay ile ilgili çevredeki kamera görüntülerinin incelenmesine ise devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.