1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp’tan iPhone Kullanıcılarına Yeni Güncelleme
WhatsApp’tan iPhone Kullanıcılarına Yeni Güncelleme

WhatsApp’tan iPhone Kullanıcılarına Yeni Güncelleme

WhatsApp tarafından iPhone kullanıcılarına özel olarak çok sayıda yenilik ve güncelleme içerisinde en çok sesli mesajların bildirim çubuğunda oynatılabilmesi özelliği ilgi görüyor.

A+A-

WhatsApp birçok özelliği kullanıcılarına sunmanda önce oldukça geniş kapsamlı testlerden geçiriyor ve bu testlerden olumlu dönüş alan güncellemeleri kullanıcılarına sunuyor. Bugün itibari ile ise son dönemde gerçekleştirilen en geniş kapsamlı ve yenilik anlamında en dikkat çekici güncelleme paketini tüm iPhone kullanıcılarına sunduğu görülüyor. Oldukça işlevsel ve bir o kadar da önemli özellikler bugünden itibaren iPhone sahipleri tarafından kullanılabilecek. Yapılan değişiklikler ve geliştirmeler içerisinde ise en dikkat çeken ve büyük ilgi gören yenilik ise sesli mesajların, direkt olarak bildirim çubuğu üzerinden oynatılabilmesi özelliği olduğu belirtiliyor. Bundan böyle iPhone kullanıcıları bildirim çubuğundan, mesajlara girmeden sesli mesajları oynatabilecek ve bu sayede daha pratik bir kullanım imkânı sağlanacağı tahmin ediliyor.  Ayrıca, kameradaki yazı tipi stillerini de T simgesine dokunarak değiştirilmesine bu güncelleme ile imkan sağlanıyor.

Memoji Özelliği Dikkat Çekiyor

iOS için gerçekleştirilen WhatsApp'ın yeni güncellemesi, kullanıcıların sohbetlerinde medya düzenlemelerin çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarına olanak sağlıyor. Memoji özelliği ile ilgilide bu güncelleme ile oldukça memnun edici yenilikle geldiği görülüyor. Bu uygulama ile birlikte iPhone modellerinizde oluşturduğunuz Memoji'leri mesajlaşma esnasında emoji klavyesinden çıkartma olarak gönderme kolaylığı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.