1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kıvanç Tatlıtuğ’dan İhanet İddialarına Yalanlama
Kıvanç Tatlıtuğ’dan İhanet İddialarına Yalanlama

Kıvanç Tatlıtuğ’dan İhanet İddialarına Yalanlama

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada hızla yayılan eşinin yabancı bir mankenle aldattığı iddialarına jet bir yalanlama geldi.

A+A-

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili olarak ortaya atılan bir iddia magazin camiasında büyük bir yankı uyandırdığı görülüyor. Eşi Başak Dizer ile 3 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Tatlıtuğ'un eşini Victoria's Secret mankeni Sara Sampaio ile aldattığı iddiaları magazin camiasının en çok konuştuğu konuların başında geldiği görülüyor. Konu ile ilgili iddialara her gün bir yenisi eklenirken Kıvanç Tatlıtuğ daha fazla dayanamayarak iddialara cevap verdiği görülüyor.

Yakınlaşmaları 2013 Yılındaki Reklam Filmi İle Başladı

Konu ile ilgili iddialarda, Tatlıtuğ, 2013 yılında aynı reklam filminde oynadığı Victoria's Secret mankeni Sara Sampaio ile görüşmeye reklam filminden sonra da devam ettiği iddia ediliyor. Konu ile ilgili olarak yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ’un, sadece görüşmeye ile yetinmeyerek, 2016'da evlendiği Başak Dizer'i dünyaca ünlü modelle aldattığı iddia ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ise bu iddialar üzerine bir magazin programına yaptığı açıklamada böyle bir şeyin kesinlikle doğru olmadığını, evliliklerinde hiçbir problem yaşanmadığını ve bu haberleri duyunca kendisi kadar eşinin de hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Başarılı oyuncu son dönemde son dönemde kendisi hakkında yalan iddiaları şaşkınlıkla takip ettiğini ifade etti. Yaptığı işlerle ilgili her türlü eleştiriye açık olduğunu fakat yapılan bu iddiaların kişilik haklarına ve ailenin kutsallığına aykırı olduğunu ve gerekli yasal adımları atacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.