1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fransa Türkiye Maçından Sonra Griezmann Konuştu
Fransa Türkiye Maçından Sonra Griezmann Konuştu

Fransa Türkiye Maçından Sonra Griezmann Konuştu

Fransa Milli Takımı ile Türkiye maçı dün akşam gerçekleşti. 1 – 1 biten mücadelenin ardından Fransa’nın popüler oyuncusu konuştu.

A+A-

Türkiye maçının ardından AntoineGriezmann yorumunu yaptı. ‘‘Böyle oynamanın karşılığı böyle olmamalıydı dedi’’ oyuncunun Fransa Türkiye maç yorumları diğer oyuncuların yorumları ile benzerlik gösteriyor. Berabere kalan Fransa milli takım oyuncuları mutsuz.

Büyük Hayal Kırıklığı

Maçla ilgili yorumunda, büyük hayal kırıklığın yaşadığını bildirdi. Fransa Milli Takım’ın yıldız oyuncusu olan Antoine Griezmann Türkiye milli takımı ile berabere kaldığım maç için şu sözleri ile açıklamada bulundu.

‘‘Çok üzgünüz çünkü uzun zamandır bu kadar iyi oynamamıştık. Elemelerdeki en iyi maçımızı oynadık bile diyebilirim. Bu oyunun karşılığı böyle olmamalıydı.’’

Şeklinde, Fransa’nın çok iyi oynadığını söyledi. Türkiye Milli Takımı’nın en iyi şekilde mücadele etmesi ile maç 1 – 1 beraberlik ile bitti.

‘‘Küçük Detaylar Maçı Belirliyor’’

Futbolcu, öncesinde Türkiye’nin maçlarını izlediğini ve arka direğe kestiğini gördük dedi. Ancak yine de aynen bu şekilde gol yediklerini söyleyen genç futbolcu, bunun rahatsız edici olduğunu da söyledi. İşte, o yorum…

‘‘Türkiye'nin serbest vuruşları arka direğe kestiğini biliyorduk. Videolar ile analiz ettik, tekrar tekrar üstünden geçtik ama golü tam olarak böyle yedik. Bu çok rahatsız edici bir şey. Daha dikkatli olmalıyız, küçük detaylar maçı belirliyor.’’ Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.