1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. iPhone SE 2 Özellikleri Belli Oldu!
iPhone SE 2 Özellikleri Belli Oldu!

iPhone SE 2 Özellikleri Belli Oldu!

Apple, iPhone SE 2 adında yeni bir telefon tasarlayacağını açıklamıştır. iPhone 11 Pro şirketinin sürpriz üretimi nasıl olacak?

A+A-

Apple kullanıcıları için sürpriz bir açıklama geldi. iPhone SE 2 ne zaman çıkıyor sorusunun yanıtına dair açıklamalar yapan analist Ming – ChioKuoiPhone kullanıcılarını da sevindirmiş oldu. Kuo’nun yayınladığı rapora göre yakın zamanda piyasaya çıkacak olduğu önceden söylenmiştir. Peki, telefon ne zaman çıkacak?

iPhone SE 2 Nasıl Olacak?

Yapılan açıklamalara göre iPhone SE 2 ile alakalı özelliklere yer verildi. Bakıldığında ilk olarak akla gelen tıpkı iPhone 5s gövdesinin karşımızda olacağıdır. Bunun dışında iPhone 8 ile de benzer tasarımın olacağı yönünde analist tarafından açıklamalar yapılmıştı. Kullanıcılar merak ediyor? iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak? Çok büyük farklar olmasa da evet, belirlenmiş olan SE 2 ye özel farklı tasarım noktalarının olması bekleniyor.

Renk seçenekleri; kırmızı, gri, ve gümüş olmak üzere üç tane olacak. Bunun dışında hafıza seçeneği ise 64 ve 128 olmak üzere iki tane hafıza limit seçeneği olacaktır.

iPhone SE Çok Yakında!

Son dakika açıklamaları, iPhoneSE’nin çıkışının da çok yakında olduğunu göstermektedir. 3D touch özelliği bu telefonda olmayacak. Apple iPhone 11 ile bu özelliği ortadan kaldırdı. iPhone SE çıkış tarihi yakın zamanda açıklanıyor olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.