1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sevilen Şarkıcı Sulli Evinde Ölü Bulundu!
Sevilen Şarkıcı Sulli Evinde Ölü Bulundu!

Sevilen Şarkıcı Sulli Evinde Ölü Bulundu!

Güney Kore’nin en sevilen şarkıcıları arasında olan Sulli evinde ölü bulundu. Şarkıcı oyuncu Sulli, hayranlarını üzdü.

A+A-

Ölüm nedeni henüz açıklanamayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Sulli evinde ölü bulundu. Konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı. Henüz ölüm nedeninin de ne olduğu bilinmiyor. Ancak hayranlarını hem üzen hem de meraklandıran bu durumla ilgili kısa süre içinde açıklama yapılması bekleniyor. Sevilen şarkıcı oyuncunun hayatını kaybetmesi ile hayranları tarafından üzücü dakikalar yaşandı.

25 Yaşındaydı.

Kısa süre içinde Güney Kore’de ün kazanan Suli hem yer aldığı roller hem de söylediği şarkılar ile popüler olmuştur. Türkiye’de de tanınan şarkıcı evinde ölü bulunması ile pek çok hayranını şoke etti. Konuyla alakalı henüz bir açıklama yapılmadı ancak; en kısa süre içinde genç oyuncu ve şarkıcının ölüm nedeninin açıklanması bekleniyor. Hayranları yaşanan bu durumla ilgili çok sayıda soru işareti barındırıyor. Peki, son açıklama ne olacak?

Ölüm Nedeni Bilinmiyor.

Ölüm nedeni ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Fakat Suli’nin ölüm nedeni araştırılacak olduğundan kısa bir süre içinde yaşanan durumun nedeninin de ortaya çıkması mümkün olacak. Hayranlarını yasa boğan bu durum, ölüm nedeni konusunda meraklı olan hayranları için nedeninin açıklanması ile açığa kavuşacak. Sulli neden öldü sorusunun yanıtı verildiğinde, çok sayıda kişinin konuya dair merakı giderilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.