1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Fenomen Gelin Hanife'nin Son Paylaşımı
Fenomen Gelin Hanife'nin Son Paylaşımı

Fenomen Gelin Hanife'nin Son Paylaşımı

Fenomen gelin bu son deyip paylaştı. Peki, neden? Yakınca açacağım diyerek fenomen gelin son fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar…

A+A-

Ünlü gelin Hanife, sık sık skandallar ile gündeme geliyordu. Kilo alan fenomen gelin, kendisini poğaçaya benzeterek kendisi ile dalga da geçmiştir. Geçtiğimiz günlerde söylemleri arasında ağıza alınmayacak söylemler de vardı. Popüler gelin Hanife şimdi de ‘bu son’ diyerek bir fotoğraf paylaştı. Peki, neden?

Kilo Vermeden Fotoğraf Paylaşmayacak

Kendisiyle alay etmeyi de başaran Hanife, tabii ki kiloları konusunda takipçilerinin eleştirilerine de maruz kalıyor. Bunun için de yaptığı son paylaşım için bu son diyerek, kilo vermeden yeniden bir paylaşım yapmayacağına dikkat çekti. Hanife Gürdal son paylaşımı ile artım kilo vermeden, paylaşım yapmayacağı konusunda açıklamasını da belirtmiş oldu.

Katılığı bir evlilik programı ile adını duyuran Hanife Gürdal, son zamanların en çok konuşulan magazin isimleri arasında diyebiliriz. Sık sık hem yaptığı paylaşımlar hem de söylemleri ile gündeme geliyor. Son günlerde aldığı kilolar ile gündeme geliyor olmasında ise takipçilerin yorumları da etkili olarak, bir açıklama yaptı. Sonunda kilo aldığını kabul eden fenomen, artık kilo vermeden paylaşımda bulunmayacağı konusunda da açıklamasını duyurdu.

Hanife Gürdal kim sorusunun yanıtına direkt olarak evlendirme programında skandal davranışları ile ünlenen kişi yanıtı veriliyor. Gelin adayanın neredeyse her açıklaması olay oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.