1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milli Savunma Bakanı’ndan Son Dakika Açıklaması
Milli Savunma Bakanı’ndan Son Dakika Açıklaması

Milli Savunma Bakanı’ndan Son Dakika Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü YPG’nin kontrolünde olan hapishanenin durumu ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

A+A-

Hulusi Akar, gerçekleşen Pınar Barış Harekatı ile ilgili konuştu. Resulayn ve Tel Abyad çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, halkın merak ettiği öğrenmek istediği konulara açıklık getirerek halkın içinin rahatlamasını da sağladı.

PKK ve YPG DEAŞ’lıları Kaçırdı!

Son dakika açıklamasında konu PKK’lıların ve YPG’lilerinDEAŞ’lıları kaçırmasıydı. Bakan onları gördük ve fotoğraf ile de tespit ettik şeklinde açıklamasını yaptı. Bakan’ın halkın içini rahatlatacak olan sözü ise ülkenin güney doğu bölümünde kurulmak istenen terör koridoruna asla müsaade edilemeyecek olduğudur. Pınar Barış harekatı son dakika haberleri ile bu alanda yaşananlar an ve an sunuluyor. Herkesin bilgi alması sağlanarak, Türk halkının da bir olması isteniyor. Bakan’ın Suriye toprak bütünlüğüne saygılı olacağız söylemi de Suriye halkını korur niteliktedir.

Hulusi Akar’ın Açıklaması:

“Dün öncelikli olarak Tel Abyad’daki DEAŞ hapishanesine yöneldik. Buradaki PKK’lıların YPG’lilerinDEAŞ’lıları kaçırdıklarını gördük. Bunları da fotoğrafla, filmle tespit ettik, muhataplarla bunları görüştük ve görüşmeye devam edeceğiz. Sonuç olarak bölgede terör koridoruna müsade etmedik etmeyeceğiz. Kesinlikle Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılıyız” şeklinde konuşarak, Hulisi Akar açıklaması tamamlandı. Son dakika haberleri ile sınırdan alınan bilgilerin paylaşılması anında sağlanıyor olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.