1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Onur Akay ve Suna Yıldızoğlu 3 bin mahkuma konser verdi!
Onur Akay ve Suna Yıldızoğlu 3 bin mahkuma konser verdi!

Onur Akay ve Suna Yıldızoğlu 3 bin mahkuma konser verdi!

Silivri 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda mahkumlara sürpriz bir konser gerçekleştirildi.

A+A-

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Silivri 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 3 bin mahkûma konser verdi. Ünlü sinema oyuncusu ve ses sanatçısı Suna Yıldızoğlu ve bir dönemim ünlü Türk halk müziği sanatçısı Huri Sapan'la birlikte sahneye çıkan Akay, 'Çile Bülbülüm Çile' şarkısını ise mahkumlarla hep bir ağızdan seslendirdi.

Ramazan Sözer'in düzenlediği organizasyonda mahkumlar Suna Yıldızoğlu, Huri Sapan ve Onur Akay'dan istek şarkılar yaptı. Mahkumları kırmayarak isteklerin hepsini okuyan sanatçılar, 3 saat boyunca sahnede kaldı. Kurum Müdürü Sami Yıldız ise konserin sonunda Akay'a, Yıldızoğlu'na ve Sapan'a teşekkür plaketi verdi.

Instagram adresinden paylaşım yapan Suna Yıldızoğlu, "Eski dostlarla ilginç bir yerde buluştuk. Silivri Kapalı Cezaevi'ndeki mahkumlara konser vermek için bir araya geldik." ifadelerini kullanarak Onur Akay ve Huri Sapan'la cezaevi'nde çekilen fotoğrafını paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.