1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı'da Flaş Olay İkinci Palu Vakası mı?
Müge Anlı'da Flaş Olay İkinci Palu Vakası mı?

Müge Anlı'da Flaş Olay İkinci Palu Vakası mı?

Müge Anlı son bölümünde Mehmet Muharrem Elbay olayında flaş detaylar...

A+A-

Ekranların reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her bir detayı günbegün ortaya çıkan Mehmet Muharrem Elbay olayının üzerine gidilirken; canlı yayında birçok son dakika detayı ortaya çıkartıldı. Kızı Fatma Bozkurt'u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Zeynep Ergül, dünden bu yana Türkiye'nin konuştuğu isimlerden birisi durumunda. Zira, Zeynep Ergül, eşinin evlerinin bahçesine ektiği keneviri marul sandığını söyleyerek, ekranların başında olan milyonları şaşkına çevirmişti.

Programın bugünkü canlı yayınına bağlanan Zeynep Ergül'ün kızları, anneleri hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya attı. Zeynep Hanım, kızlarının iddiaları karşısında adeta dondu kaldı. Öte yandan, Zeynep Hanım'ın itirafları ve Müge Anlı'ya ulaşan birçok kişinin söyledikleri neticesinde, 'İkinci Palu Vakası mı?' sorusu akıllara geldi. İşte, 11 Aralık Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşanan ve son dakika haberinin detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp dosyalar çözüme kavuşturulurken, faili meçhul cinayetler de aydınlatılmaya devam ediyor. 11 Aralık 2019 Çarşamba günü ekranlara gelen programda, Mehmet Muharrem Elbay olayının üzerine gidilmeye devam edildi ve milyonları ekran başına kilitleyen birçok son dakika detayı ortaya çıkartıldı.

Öyle ki, Mehmet Muharrem Elbay olayı ile ilgili bugün ortaya atılan iddialar ve Müge Anlı'ya ulaşan kişilerin anlattıkları neticesinde akıllara 'İkinci bir Palu vakası mı yaşanıyor?' sorusu geldi. Bilindiği gibi, Zeynep Ergül, kızı Fatma Bozkurt'u aramak için programa katılmıştı. Tatlı Sert ekibi genç kıza ulaşmış ve eve dönmeyeceği yanıtıyla karşı karşıya kalmıştı.

MÜGE ANLI'DA İKİNCİ PALU VAKASI MI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde, Zeynep Hanım'ın kızları yayına bağlandı ve anneleriyle görüşmek istemediklerini söyledi. Kızlar, anneleriyle görüşmek istememe sebeplerini de sıralarken; kaçakçılıktan engelli raporu almaya kadar karşılaştıkları durumları teker teker aktardılar. Programın en can alıcı yeri ise, Zeynep Ergül'ün itirafları ve Müge Anlı'nın, kendisine ulaşan kişilerin söylediklerini canlı yayında anlatması idi.

İşte, 11 Aralık Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşananlar ve akıllara Palu ailesini getiren kan donduran son dakika haberinin detayları; Kızı Fatma Bozkurt'u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Zeynep Ergül, Türkiye'nin konuştuğu isim haline geldi. Eşinin bahçede kenevir ektiği ve bu yüzden hapse girdiği öğrenilmişti.

Zeynep Hanım, kenevirleri marul sandığını belirterek herkesi şaşkına çevirmişti. Başka konularda da kilit isim olarak anılan Ergül'ün cinayet süphesi bulunan Mehmet Muharrem Elbay'in ortadan kaybolmasıyla ilgisi olacağı iddiası ortaya atıldı.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU ZEYNEP ERGÜL'E BÜYÜK ŞOK!

Zeynep Hanım'ın kızları yayına bağlandı ve anneleriyle görüşmek istemediğini söyledi. Firdevs Hanım, annesini görmek istemediğini, yuvada büyüdüklerini anlattı. Firdevs Hanım, annesini kaçakçılık işinden dolayı Suriye'ye gittiğini öne sürdü. Zeynep Hanım'ın bulmak için yayına çıktığı Fatma da ilginç iddialar ortaya attı.

Genç kız, annesinin engelli raporu almak için kendisine yalan söylettirmek istediğini belirtti. Müge Anlı, Zeynep Hanım'a neden hiç bir çocuğunun kendisiyle görüşmek istemediğini sordu.

MEHMET MUHARREM ELBAY'IN BAŞINA NE GELDİ?

Zeynep Ergül, 5 aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızı Fatma Bozkurt'un bulunması için yayına çıkmıştı. Fatma Bozkurt bulundu; ama Zeynep Hanım hakkındaki ardı arkası kesilmeyen iddialar da herkesi şoke etti.

KUYUYA ATTIKTAN SONRA ASİTLE YOK MU ETTİLER?


Zeynep Hanım, ağabeyinin eski eşi Ercan Bey'i bıçakladığını söylemişti.Bıçaklama olayını inceyen Gaziantep Asayiş Amirliği'nin 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile bağlantı bulduğu öne sürülmüştü. Kayıp kahvehaneci Mehmet Muharrem Bey'e ne olduğunu ısrarla bilmediğini söyleyen Zeynep Hanım'ın hakkında kan donduran iddialar öne sürüldü. Müge Anlı bir çok kişinin kendilerine ulaştığını ve Zeynep Hanım'ın insanlara Mehmet Muharrem Elbay'I kuyuya attıktan sonra asitle yok ettiklerini söylediğini belirtti.

PALU AİLESİ OLAYI NEDİR?

Palu ailesi şu kişilerden oluşuyor: Aslen Ordulu ancak yaşamlarını Kocaeli'nde sürdüren Harun-Havva Palu çiftinin 5 çocuğu var. Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Ahmet Tanhal ile evlendikten sonra İstanbul'a taşınan Meryem 'in 2 çocuğu oldu oldu: Melike ve Recep. Kocaeli'de yaşayan Emine ise Tuncer Ustael ile evlendi. Çiftin 1 kızı ve oğlu Enes doğdu.

AİLEDEKİ TUHAF OLAYLAR TUNCER İLE BAŞLADI

Palu ailesini tanıyanların da iddiasına göre, ailedeki garip olaylar Tuncer Ustael ile başladı. Herkese kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael, ilk olarak ailede kendisine inanmayan Harun Palu ve Ahmet Tuncer'den kurtulmak için harekete geçti. Tuncer, eşinin erken kardeşi İsa'yı Meryem'in kocası Ahmet'i vurması için ikna etti. İsa, "Kardeşimi satıyordu" diyerek Ahmet'i öldürdü. Birlik olan Palu ailesi Meryem'i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. Oğlunun hapse girmesini istemeyen Harun Palu suçu üstlenerek hapse girdi. Tuncer, böylece kendisine inanmayan iki kişiden kurtuldu.

KENDİSİNE İNANMAYANLARDAN KURTULDU

Ahmet ölüp, baba hapse girince meydan Tuncer'e kaldı. Meryem ve çocukları Tuncer Ustael'in yanında kalmaya başladı. Yine iddialara göre, Tuncer, çocuklar da dahil olmak üzere tüm aile üyelerine inanılmaz işkenceler uyguluyor, ailede istediği kişiyi istediği zaman ceza için aç bırakıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.