1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol'da Kadriye'nin 5 Yaşındaki Oğlu'nun Babası Kocası Ramazan Çıktı!
Esra Erol'da Kadriye'nin 5 Yaşındaki Oğlu'nun Babası Kocası Ramazan Çıktı!

Esra Erol'da Kadriye'nin 5 Yaşındaki Oğlu'nun Babası Kocası Ramazan Çıktı!

Esra Erol, Proğramı'na katılan Kadriye, 5 yaşındaki çocuğunun babası, kocası Ramazan mı sorusu DNA testi ile 5 yaşındaki çocuğunun babası, kocası Ramazan çıktı.

A+A-

Günlerdir Esra Erol proğramının gündemine oturan Kadriye, canlı yayında kayınpederi'nin hakaret ettiğini ve eşinin de bu durumdan sonra beni savunmadığı için otobüste tanıştığım Yahya Güler ile arkadaş olup, ilerleyen zamanlar da ilişki sonucu hamile kaldığını itiraf etti.

Eşinden ayrılmak istediğini söyleyen Kadriye, Annesi ve çocuğu Mehmet için sabrettiğini ifade eden Anne, DNA sonucu sonrası çocuğum biyolojik babasından olsa dahi eşimden ayrılmak istediğini söyledi.

Eşi Ramazan ise eşi Kadiye'ye boşanma davası açtığını ve 2 çocuğunun velayetini almak istediğini canlı yayında ifade etti.

Kadriye'in 5 yaşındaki çocuğunun babası, kocası Ramazan çıkınca stüdyo buz kesti.

OLAYIN GEÇMİŞİNDE NE OLDU?

Önce biyolojik baba benim resmi nikahlı eşimdir, Testin sonucunda bu kadar insanın içinde benim yüzüme nasıl bakacaksın diyen Kadriye, 2. çocuğumun babası başka birisi bunun sebebi de kayınpederim dedi.

YAHYA GÜLER EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI!

Yahya Güler'in sahte hesapları ile İşadamı Harun Güler, Polis olarakta Akın Demir ve Deniz  Aydın olarak kendini tanıttı. 

İnternette kendini polis olarak tanıtan Akın Demir, Kadriye ile Aydın Söke'de buluşarak Akın'ın seni bu hayattan kurtaracağım onun sözüne itimat ederek birlikte oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.