1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kerem Bürsin’den Şaşırtan İtiraf
Kerem Bürsin’den Şaşırtan İtiraf

Kerem Bürsin’den Şaşırtan İtiraf

Kerem Bürsin yaptığı itiraf ile hayranlarını şaşırttı. Eski rol arkadaşı ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

A+A-

‘‘Gel beni öp diyordu’’

Evet, eski rol arkadaşı olan Nilperi Şahinkaya ile ilgili Kerem Bürsin itirafı geldi. Güneşi Beklerken dizi ile ünlenmiş olan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalına katıldı. Programda ise yaşadığı ilginç olayı anlatarak, pek çok kişiyi şok etti.

Aşırı Ünlüler ile Kısa Görüşmeler Yayını

Katılım gösterdiği Youtube programı Aşırı Ünlüler ile Kısa Görüşmeler de hayranlarını şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu. Zeynep Ocak’ın sunduğu programda, Bürsin geçmiş dizilerde yer alan öpüşme sahneleri hakkında son derece konuşulacak ve şok etkisi yaratacak bir itirafta bulundu. Yaşamayanlar’dakipartneriNilperi Şahinkaya itirafı için oyuncu, ‘‘öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da gel beni öp diyordu’’ şeklinde bir açıklama da bulundu.

Aynı zamanda Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken Dizisinde partneri olan Hande Doğandemir ile ilgili ise ‘‘öpüşmemizi hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu’’ şeklinde konuşarak o dönem yaşadığı oyunculuk deneyiminde de bu sözler ile bahsetti.

Kerem Bürsin Amerika eğitim hayatı ile ilgili ise tam filmlerde görülen bir hayat yaşadığını söyledi. Teksas’taki okulunda son derece popüler olduğundan bahsetti. Okulda kendisine TurkishCowboy deniyormuş. Yakışıklı oyuncu programda anılarını anlatarak keyif dolu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.