1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Almanya Spor Gündeminde İlkay Gündoğan ve Emre Can Var
Almanya Spor Gündeminde İlkay Gündoğan ve Emre Can Var

Almanya Spor Gündeminde İlkay Gündoğan ve Emre Can Var

İlkay Gündoğan ve emre Can Almanya Milli takımında oynayan Türk futbolcularımız. Geçtiğimiz günlerde beğendikleri fotoğraf, Almanya spor gündemine gelmelerini sağladı. O fotoğraf hangisi?

A+A-

Genç futbolcular, askeri selamı verilen fotoğraf Cenk Tosun tarafından paylaşılınca beğendi. Cenk Tostun maç sırasında attığı golün ardından milli oyuncularımızın yaptığı asker selamını paylaşmıştı. Almanya’da ise Gündoğan ve Can’ın fotoğrafı beğenmesi gündem oldu.

İlkay Gündoğan Açıklaması

Cenk Tosun, Cenk Tosun’un paylaşımını önce beğenip sonrasında ise geri çekmişti. Kicker’a verdi demetçe isteğe konuyu şu sözler ile açıkladı. "Politik olacağını düşündüğüm için beğeniyi geri çektim. Geçen senenin ardından yapmak isteyeceğim tek şey politik bir açıklama yapmak" şeklinde konuştu.

Emre Can Açıklaması

İnstagram hesabından gerçekleşen beğeni işlemi Emre Can tarafından da yapılmıştı. Bakıldığında sosyal hesap üzerinden yapılan beğeni işleminin Almanya Milli oyuncusu Emre can tarafından geri çekilmediği görüldü. Emre Can ise konuyu şu sözleri ile açıkladı. "Ben içeriğinde ne olduğuna dikkat etmeden beğendim. Ben barışçıl bir insanım." Şeklinde, yaptığı beğenme işleminin, siyasi ya da politik herhangi bir durum gözetmeden yaptığını söyleyerek konuya açıklık getirdi.

Türkiye milli takımı oyunları yapmış oldukları askeri selamı hareketi ile hem şu an Türkiye gündemine işaret etti hem de tüm Türkiye’ye moral verdi. Paylaşım büyük destek gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.