1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. iPhone XS’i iPhone 11 Yapmanın Yolu Bulundu!
iPhone XS’i iPhone 11 Yapmanın Yolu Bulundu!

iPhone XS’i iPhone 11 Yapmanın Yolu Bulundu!

Bugün ortaya çıkan bir video, iPhone kullanıcılarını heyecanlandırdı. Evet, iPhone XS, iPhone 11 oluyor.

A+A-

İlk başta kullanıcılara şaka gibi gelen bu durum, mantıklı bir şekilde açıklanıyor. Bakıldığında İphone cihaz üretimi kapsamında, tasarım değişikliğinin 2 yılda bir olduğu görülüyor. Bu durumda özellik ve diğer ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bakıldığında iPhone X, ardından iPhone XS tasarım anlamında birbirinden farklı. Üstelik iPhone 11 aile de tasarım anlamında epey farklı gözüküyor. Maksimum kamera düzenine geçiş ile cihazlarda gereksiz bir büyüklük ortaya çıktı. Pek çok kişinin merakı ile iPhone XS 11 dönüştürücü izleme rekorları kırdı. iPhoen üretimine iğneli bir mesaj veren bu videoda ne anlatılıyor?

Eksik Olan Özelliği Eklenmesi

Videoda direkt olarak eksik olan özellik ekleniyor. Nasıl mı? Çekilen tiktok videosu, direkt olarak iPhone’un arka kamerasının 4 mercekli hale getirilmesi ile tamamlanıyor. Yani söylenmek istenen iPhone cihazlarda gerçekleşen yükselme, üretilen farklı serilerin çok fazla özellik sunmuyor olması. Direkt olarak tekbir özellik eklemesi yaparak sunulan modellerde iphone kullanıcıları buna erişim için telefon alma ihtiyacı hissediyor.

iPhone X 11 dönüştürücü videosu ise direkt olarak arka kameraya takılan bir ek parça ile aslında telefonun yeni telefon olduğunu bildiriyor. Kullanıcılar bu videoyu izleyerek rekor kırmasını da sağladı. Kısa süre içinde çok sayıda kullanıcı izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.