1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Burak Pehlivan'ın 'Asker Karısı Gibi Ağlıyor' Sözlerine Büyük Tepki!
Burak Pehlivan'ın 'Asker Karısı Gibi Ağlıyor' Sözlerine Büyük Tepki!

Burak Pehlivan'ın 'Asker Karısı Gibi Ağlıyor' Sözlerine Büyük Tepki!

Burak Pehlivan'ın İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik "Asker karısı gibi ağlıyor" sözlerine büyük tepki yağdı!

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, basın toplantısı düzenleyerek İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı hedef alarak büyük sözler sarfetti.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik "Asker karısı gibi ağlıyor" sözlerine asker eşlerinden büyük tepki alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aytekin Kaya'ya yönelik "Maşallah asker karısı gibi ağlıyor" ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldıran MHP'li Burak Pehlivan'ın sözleri şöyle:

"Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde."

AYDIN İL BAŞKANI BURAK PEHLİVAN KİMDİR?

1978 yılında İstanbul’da doğdu. Suadiye Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu’nu birincilikle bitirdikten sonra orta ve lise öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi’nde tamamladı. 

Lisede, okul takımıyla beraber satranç dalında üç İstanbul birinciliği kazandı. Lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünde alırken, Türkiye’nin en büyük ve en etkin öğrenci derneklerinin başında gelen Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün(İTÜ EMK) iki dönem başkanlığını yaptı. 

Mezuniyet sonrası Türkiye’de makine ve inşaat sektörlerinde yöneticilik görevlerinde bulundu. 2003 yılından itibaren başta Ukrayna ve Rusya olmak üzere Doğu Avrupa ülkelerine çok sayıda seyahat yaparken, seyahatler ve ticari faaliyetler sonucunda bu coğrafyayı yakından gözlemleme imkanı oldu. 

Burak Pehlivan, 2009 yılında, makine ve makine ekipmanları ticaretiyle uğraşan ve sektöründe Ukrayna’da pazar lideri olan Kiev merkezli Politek Impeks firmasını kurarken hala bu firmanın yönetim kurulu üyesidir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.