1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Üvey babalarının katilini Müge Anlı canlı yayınında açıkladılar!
Üvey babalarının katilini Müge Anlı canlı yayınında açıkladılar!

Üvey babalarının katilini Müge Anlı canlı yayınında açıkladılar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran Hakkı Çetin cinayetiyle ilgili akılalmaz bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te filmleri aratmayan bir hikâyenin üstüne gidildi. Üvey babalarının ölümüyle ilgili açıklamalarda bulunmak için programa konuk olan Derya Şahin, 14 Ağustos’ta Tokat Erbaa’da yaşamını yitiren Hakkı Çetin’in ölümüyle ilgili korkunç bir iddiada bulundu. Şahin, üvey babasını öldüren kişinin annesi olduğunu canlı yayında açıkladı. Öte yandan ismini vermek isteyen kardeşi de programa katılarak bu iddiayı doğruladı. İki kardeş cinayetin öncesi ve sonrası için çarpıcı açıklamalarda bulunurken hem stüdyodakiler hem ekran başındakiler duydukları karşısında şoke oldular. İşte 5 Aralık 2019 Perşembe günü Müge Anlı'da yaşananlar ve son dakika haberinin detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşanan son dakika olayı adeta kan dondurdu. 14 Ağustos tarihinde Tokat Erbaa'da yaşamını yitiren üvey babası Hakkı Çetin'in ölümüyle ilgili programa katılan Derya Şahin ve ismini vermek istemeyen kardeşi, akılalmaz bir iddiada bulundular. İki kardeş üvey babalarının katilini canlı yayında açıklarken, ortaya atılan iddia üzerine stüdyo birbirine girdi. İki kardeş cinayetin öncesi ve sonrası için çarpıcı açıklamalarda bulunurken hem stüdyodakiler hem ekran başındakiler duydukları karşısında şoke oldular. İşte 5 Aralık 2019 Perşembe Müge Anlı'da yaşananlar ve son dakika haberinin ayrıntıları…

KAN DONDURAN CİNAYETİ CANLI YAYINDA AÇIKLADILAR! STÜDYO BİRBİRİNE GİRDİ…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran Hakkı Çetin cinayetiyle ilgili akılalmaz bir iddia ortaya atıldı.

İşte, 5 Aralık Perşembe Müge Anlı canlı yayında filmleri aratmayan hikâyenin ve son dakika haberinin detayları;Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Derya Şahin, çarpıcı bir iddiada bulundu.Şahin, 14 Ağustos'ta Tokat Erbaa'da yaşamını yitiren üvey babası Hakkı Çetin'in ölümüyle ilgili annesini suçluyor. Şahin, üvey babasını öz annesinin öldürdüğünü iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Derya Şahin'in ismini vermek istemeyen kardeşi de katıldı.İsmini vermeyen kardeş, öz babasının annesi Saliha Çetin'in üvey babası Hakkı Çetin ile ilişkisini öğrendiği için öz babasının annesini bıraktığını öne sürdü. İsmini vermeyen kardeş sözlerinin devamında bu olayla ilgili fotoğraf olduğunu ve annesinin yakalandığını iddia etti. Aynı zamanda ismini vermeyen kardeş, "Bari bu babama sadık kalaydı. Defalarca ben yakaladım ben şahit oldum." ifadelerini kullandı.

Hakkı Çetin'in öz kızı Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Saliha Çetin Hanımın Mehmet Ali adında biriyle ilişkisi olduğunu iddia etti.Müge Anlı canlı yayınında isminin vermeyen kardeş, Hüseyin adı biriyle annesinin ilişkisinin çıktığını iddia etti. Sonra ise elektrik kutusunun içine üvey babasına not bırakıldığı ve o notta 'karının Hüseyin ile ilişkisi var' yazdığını iddia etti.

Müge Anlı canlı yayınında ismi vermeyen kardeş, o not sonrasında üvey babasının annesine boşamaya kalktığını dile getirdi.Müge Anlı canlı yayınında isminin vermeyen kardeş, Hüseyin adı biriyle annesinin ilişkisinin çıktığını iddia etti. Sonra ise elektrik kutusunun içine üvey babasına not bırakıldığı ve o notta 'karının Hüseyin ile ilişkisi var' yazdığını iddia etti.

Müge Anlı canlı yayınında ismi vermeyen kardeş, o not sonrasında üvey babasının annesine boşamaya kalktığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.