1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Korkunç Kaza Sonrası Acun Ilıcalı’dan Açıklama
Korkunç Kaza Sonrası Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Korkunç Kaza Sonrası Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza yaşadı. Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, arabasıyla kaza yaptı. Kaza sevenlerini korkuttu.

A+A-

Kazanın görselleri medyaya yayıldı. Acun Ilıcalı kaza geçirdi haberleri ile sevenleri telaşlandı. Bunun üzerine çok geçmeden Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. Sosyal Medya üzerinden iyi olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, onu merak edenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Acun Ilıcalı’nın Araba Kazası

Tv8 ve Acun Medya’nın sahibi olan Ilıcalı, İstanbul’da seyir halinde olan aracı ile kaza geçirdi. Ilıcalı’nın aracının bir tekerleği parçalanarak koptu ve Ilıcalı’nın kaza geçirmesine neden oldu. Kaza sonucunda arabası büyük ölçüde zarar gördü. Yaşanan kaza sonucunda aracı görenler, Ilıcalı için endişelendi.  Ancak kısa süre içinde gelen açıklama ile Acun Ilıcalı’nın herhangi bir şekilde zarar görmediği haberi de verilmiş oldu.

Araç Kullanılmaz Halde

O6 yolunda kaza yapılan araç kullanılmaz hale geldi. Görüntüler, Acun’un araçtan sağ çıkmış olduğuna sevindiren nitelikte. Aracı bariyerlere çarparak zor şekilde durduğu öğrenildi. Hava yastıklarının açılması sayesinde ise Acun Ilıcalı herhangi bir zarar görmeden araçtan çıkmayı başardı. Ilıcalı’ya geçmiş olsun mesajları yağdı. Sevenlerinin korku içinde olduğu kaza sonrasında, çok sayıda seveni geçmiş olsun mesajları ile destekledi. ‘‘Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler.’’ Şeklinde bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.