1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça'dan kötü haber!
Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça'dan kötü haber!

Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça'dan kötü haber!

Hababam Sınıfı'nın gülen çocuğu, nam-ı diğer 'Bacaksız' lakaplı 55 yaşındaki usta oyuncu Tuncay Akça'dan kötü haber geldi.

A+A-

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'dan üzücü bir haber geldi. Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı ünlü oyuncu Tuncay Akça'nın hastaneye kaldırıldığını ve acilen ameliyata alındığını duyuran Akay, "Yeşilçam klasiklerinden Hababam Sınıfı'nın gülen çocuğu, nam-ı diğer 'Bacaksız' lakaplı 55 yaşındaki usta oyuncu Tuncay Akça, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süredir bağırsaklarından rahatsız olduğunu öğrendiğim usta oyuncumuz, acilen ameliyata alındı. Hababam Sınıfı'nın gülen yüzü sevenlerinden dua bekliyor. Kendisine acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullanarak Akça ile çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Oyuncu Tuncay Akça sinema severler tarafından Hababam Sınıfı'nın öğrencileri arasında yer aldığı dönemde ismini duyurmuştur. Filmde Bacaksız lakabı ile tanınmıştır. 1981 senesinde usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Güney'in Yol isimli sinema filminde oynamıştır. Özellikle Hababam Sınıfı filminde öğrencilerin ıslanarak beklediği bölümde "Abi siz neden her sabah tek ayak üzerinde duruyorsunuz?" repliği hafızalara kazınmıştır. Filmde Adile Naşit, Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Ahmet Arıman gibi usta oyuncular ile birlikte rol almıştır. Bizimkiler dizisinde ise manav rolü ile oyunculuk serüvenini sürdürmüş ve çok sayıda filmde rol almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.