1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko Seriye Bağlamak İstiyor!
Fenerbahçe Beko Seriye Bağlamak İstiyor!

Fenerbahçe Beko Seriye Bağlamak İstiyor!

Basketbol Euroleague sezonunda oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko geçen hafta aldığı Asvel galibiyet sonrasında seri galibiyetler elde etmek istiyor.

A+A-

Fenerbahçe Beko Euroleague sezonuna tarihinin en kötü başlangıcını yapmıştı. İlk 9 maçta sadece 2 galibiyet alan Fenerbahçe Beko son maçta deplasmanda ligin sürpriz takımlarında Asvel’i deplasmanda 72-88 gibi oldukça farklı bir skorla yenerek büyük bir moral depolamıştı. 

Fenerbahçe’nin bu akşam ki rakibi ise ligin en tempolu basketbol oynayan takımlarından Rus Khimki Moskova olacak. Rus temsilcisi oynadığı 10 maçta 6 galibiyet alarak fena olmayan bir performans sergiliyor. Fenerbahçe Beko ise alacağı seri galibiyetler ile biran önce kendini ilk 8 sıra arasında sokmak istiyor. Bu maçta Fenerbahçe Beko’nun alacağı kötü bir sonuç ise temsilcimizin şansını oldukça azaltabilir.

Nando De Colo2nun Durumu Belirsiz

Fenerbahçe Beko’da yıldız oyun kurucu Nando De Colo’nun oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor. Yıldız oyun kurucunun olmadığı maçlarda oldukça zorlanan sarı lacivertli ekip özellikle skor sıkıntısı çektiği anlarda güvenebileceği bir skorer sıkıntısı yaşıyor.

Fenerbahçe Beko her ne kadar evinde oldukça etkili olsa da Khimki takımının oldukça önemli oyuncuları bulunuyor. Ve bu oyuncular günlerinde olduklarında skor anlamında takımlarının birkaç seviye yukarıya taşıyor. Fenerbahçe Beko cephesinde ise salonun tama men dolması ve rakibinin tam anlamıyla baskı altına alınarak maçın erkenden koparılması amaçlanıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.