1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yağmur Tanrısevsin Demet Özdemir’i Sildi!
Yağmur Tanrısevsin Demet Özdemir’i Sildi!

Yağmur Tanrısevsin Demet Özdemir’i Sildi!

Oğuzhan Koç ile 5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz hafta sonlandıran Yağmur Tanrısevsin geçtiğimiz gün eski sevgilisi ile görüntülenen arkadaşı Demet’i sosyal medyadan sildi.

A+A-

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı aynı zamanda iki iyi dostunda arkadaşlığını bitirmesine neden olduğu iddia ediliyor. Magazin programlarında yakın arkadaşı ile eski sevgilisinin görüntülerini izleyen Yağmur Tanrısevsin’den beklenmedik bir tepki geldi. Dün yayınlanan görüntülerden sonra genç ve başarılı oyuncu Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı.

Yağmur Tanrısevsin Takipten Çıktı

Yağmur Tanrısevsin ile demet Özdemir’in dostluğu ise oldukça eskiye dayandığı biliniyor. Yaşanan son gelişmeden sonra ise Yağmur Tanrısevsin beklenmedik bir hamle ile çok yakın arkadaşı Demet Özdemir’i tüm sosyal medya platformlarından takipten çıkardığı görüldü.

Demet Özdemir her ne kadar Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığını inkar etse de yayınlanan görüntüler hakkında tatmin edici bir açıklama yapmaması ve yakın arkadaşının yayınlanan görüntülerden sonra onu takipten çıkarması aşk iddialarının doğruluğunu işaret ediyor.

Özellikle dün eğlence mekanında ayrı arabalar ile çıkan ikilinin daha sonra Oğuzhan Koç’un arabası ile bir siteye girmesi ikili hakkında iddiaların en somut deliği olarak kabul ediliyor. Yağmur Tanrısevsin ise yakın arkadaşını sosyal medyadan silme hareketi dışında bu sürpriz aşk ile ilgili henüz bir paylaşım yapmadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.