1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esenyurt’ta Çıkan Yangın Korku Yarattı!
Esenyurt’ta Çıkan Yangın Korku Yarattı!

Esenyurt’ta Çıkan Yangın Korku Yarattı!

İstanbul Esenyurt’ta 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın binada yaşayanlar arasında kısa süreli bir paniğe neden oldu.

A+A-

İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı, Hürriyet Mahallesi, Yenigün Sokak’ta yer alan 5 katlı binanın çatı katında saat 17.00 sularında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı binanın çatı katında yangın çıkıyor. Alevler kısa sürede tüm katı çatını sarması bina sakinleri arasında kısa süreli bir paniğe yol açtığı belirtiliyor.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri binanın bulunduğu yolların son derece dar olmasına rağmen ortalamanın çok altında bir sürede yangının başladığı binaya yetişiyor. Yapılan zamanında ve yerinde müdahale ile birlikte yangın binadaki diğer katlara ulaşmadan söndürülüyor. Yangının söndürülmesi ile bina sakinleri korku dolu anları anlatıyorlar.

Dumandan 3 Kişi Zehirlendi

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada sağlık ekipleri de dumandan etkilenen 3 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştiriyor. Dumandan etkilenen kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastaneye zevklerine gerek olmadığı bilgisi alındı.

Yangın itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesi ile sönerken binanın çatın katında maddi hasar meydan geldiği bilgisi paylaşıldı. Yangının nedeni ile ilgili İtfaiye ekiplerinin çalışma gerçekleştirdiği ve yangın nedenini hazırlanan rapor sonrasında net bir şekilde belli olacağı belirtildi. Yangın ile ilgili soruşturma yangın raporu açıklanana kadar açık kalacağı paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.