1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy A91 Özellikleri Belli Oldu
Samsung Galaxy A91 Özellikleri Belli Oldu

Samsung Galaxy A91 Özellikleri Belli Oldu

Samsung bir süredir Galaxy A91 üzerine çalışıyor. Bazı özellikler ise SamMobile aracılığı ile doğrulandı.

A+A-

Evet, yapılan açıklamalar kapsamında Samsung Galaxy A91 için özelliklerin netleşmesi yavaş yavaş oluyor. Açıklamalara göre cihazda Snapdragon 855 işlemci olacak. 8 GB RAM ile bu gücün desteklenmesi bekleniyor. İşte detaylar…

Çalışmalara Hız Kesmeden Devam!

Güney Korali teknoloji devi Samsung yeni telefon modelleri için çalışmalara devam ediyor. Hız kesmeyen cihaz üretimi çalışmalarında merakla beklenen bir model ise Samsung A91 olacak. Galaxy A serisinin yeni üyesi olan A91, önemli yazılım kaynağı olan SamMobile üzerinden direkt olarak onaylanmış olan özellikleri paylaştı.

Amiral gemisine güç veren Snapdragon 855 işlemciden güç alacak.

Son derece etkili bir güç olmasının yanı sıra, bunun 8 GB RAM ile desteklenmesi ise Samsung kullanıcıları açısından spn derece sevindirici. 128 GB ise depolama alanı olacak. Ayrıca Galaxy A91’in depolama alanı, sahip olduğu mikroSD kart desteği ile 512 GB’ye kadar yükseltilme ihtimali olacak şekilde oluşturuluyor.

SamsungGalaxy A91 Ne Zaman Çıkıyor?

Yavaş yavaş özellikleri duyurulan cihazla ilgili ne zaman çıkacağı da merak konusu. Sık sık sorulan bu sorunun yanıtı için Samsung’un duyuru yapması bekleniyor. Resmi bir duyuru ve tanıtımın ardından Samsung Galaxy A91 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı da netleşmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.