1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mardin’de Silahlı Kavga Can Aldı!
Mardin’de Silahlı Kavga Can Aldı!

Mardin’de Silahlı Kavga Can Aldı!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada ayni aileden 2 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Yaşanan silahlı kavga, öğle saatlerinde Mardin Kızıltepe'ye bağlı Tepebaşı Mahallesi'nde meydana geliyor.Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında yaşanan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüşüyor.Silahlarında kullanıldığı kavgada, Mustafa Tezdönen ile akrabası Emin Tezdönen vücutlarının çeşitli yerlerine kurşunların isabet etmesiyle yere yığılıyorlar. 

Görgü tanıklarının ihbarıüzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafındangerçekleştirilen kontrollerde iki kişinin olay sırasında yaşamını yitirdiği belirleniyor.Mustafa Tezdönen ile akrabası Emin Tezdönen'in cesetleri olay yerinde savcı tarafındangerçekleştirilen incelemenin ardından otopsi yapılması amacıyla hastane morguna kaldırdı. Polis ekipleri, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattıkları belirtiliyor.

Kamera Görüntüleri İnceleniyor

Yaşanan bu silahlı kavgaya kimlerin karıştığını ve 2 kişinin ölümüne yol açan silahları kimlerin ateşlediğinin tespiti için polis ekipleri detaylı bir çalışma başlatıyor. Bu doğrultuda olay yerinde bulunan MOBES kamera görüntülerinin yanında civarda bulunan güvenlik kamera görüntüleri de saniyesi saniyesine inceleniyor.

Yaşanan kavgaya çok sayıda insan karışması ve elde edilen görüntülerin çözünürlüğünün düşük olması nedeniyle yapılan çalışmaların biraz daha uzun sürebileceği belirleniyor. Kavgaya karışan bazı kişiler gözaltına alınırken katillerin alınan ifade ve kamera görüntüleri sonrasında kısa sürede ortaya çıkarılacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.