1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko’da Sular Durulmuyor!
Fenerbahçe Beko’da Sular Durulmuyor!

Fenerbahçe Beko’da Sular Durulmuyor!

Basketbol Euroleague tarihinin en kötü performanslarından birini gösteren Fenerbahçe Beko dün aldığı mağlubiyetle tarihinde ilk kez 17. sıraya kadar geriledi.

A+A-

Basketbol Euroleague organizasyonu kurulduğundan itibaren hem ilk sıralar için mücadele eden ve tarihinde bir kez bu ligde şampiyonluğu kazanan Fenerbahçe Beko için bu sezon tam bir felaket yaşanıyor. Oynadığı 9 maçta sadece 2 kez galip gelebilen Fenerbahçe ligde 17. sıraya kadar gerilediği görülüyor. Lig tarihine baktığımızda ise 9 hafta geride kaldığında Fenerbahçe sıralamada hiç bu denli geride kalmamıştı. 

Sarı lacivertli ekip için mağlubiyetlerden daha çok dikkat edilmesi gereken nokta ise alınan mağlubiyetleri çok farklı şekilde gelmeye başlaması ve takımın hiçbir reaksiyon göstermemesi olduğu ifade ediliyor. Kadro kalitesi ve tecrübe anlamında ligin üst düzey takımları arasında yer alınmasına rağmen parkede gösterilen mücadele birçok kişiyi üzüyor.

Fenerbahçe Reaksiyon Gösteremiyor

Dün akşam oynana Barcelona maçında olduğu gibi takım birçok maçta geriye düşmeye başladığında reaksiyon göstermekte ve maçın içerisinde kalmakta oldukça zorlanıyor. Bu sebeple maç içerisinde yaşanan kırılma anlarından sonra Fenerbahçe Beko erkenden teslim olduğu görülüyor.

Son Barcelona maçında da ilk periyot arka arkaya yediği sayılarla çift haneli farklarla geriye düşen sarı lacivertliler maçın içinde bir daha giremeyerek maçtan 89-63 gibi farklı bir skor ile farklı mağlup oldu. Fenerbahçe için deplasmanda oynayacağı Asvel maçı artık ligde var olma maçına döndüğü ve olası bir mağlubiyette bu senenin geri kalanı için ilk 8 şansının oldukça azalacağı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.