1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Meltem Miraoğlu’ndan Onur Akay İçin Konuşma Yasağı!
Meltem Miraoğlu’ndan Onur Akay İçin Konuşma Yasağı!

Meltem Miraoğlu’ndan Onur Akay İçin Konuşma Yasağı!

ABD’de kendisinde 48 yaş büyük biri ile yaptığı evlilik ile sıkça konuşulan oyuncu Meltem Miraoğlu Onur Akay için mahkemeden kendisi hakkında konuşma yasağı çıkarttı.

A+A-

Son dönemde kendisinden 48 yaş büyük biri ile ABD’de evlenmesi ile magazin gündemine oturan ve hakkında her hafta yeni bir iddia ortaya atılan Meltem sonunda yaşananlara daha fazla dayanamayarak harekete geçtiği görüldü.

Özellikle ses sanatçısı ve yazar Onur Akay sık sık Meltem Miraoğlu ile ilgili yeni iddiaları magazin programlarında dillendiriyordu. Hatta Onur Akay’ın açıklamaları artık magazin programlarında her hafta bir rutin halini almıştı. Her hafta yeni bir iddia ortay atan Onur Akay’ın son dönemde bu konu üzerinden birim yaptığı iddiaları ortaya atılmıştı. 

3 Ay Boyunca Mahkeme Konuşmasını Yasakladı

Meltem Miraoğlu yaşanan bu karalama kampanyası ve hakkında her gün atılan yeni iddialara daha fazla tepkisiz kalamadığı görüldü. Bu iddiaların odağında olan ve neredeyse her hafta Miraoğlu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atan Onur Akay ile ilgili mahkemeye başvuran başarılı oyuncu mahkemeden 3 oy boyunca kendisi hakkında konuşma yasağı getirildi.

Eğer Onur Akay mahkeme tarafından verilen bu yasağa uymaması durumunda Meltem Miraoğlu’un şikâyeti ile zorlama hapsine çarptırılacağı belirtildi. Konu ile ilgili şuana dek Onur Akay tarafından her hangi bir yorum yapılmadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.