1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Magazincilerden Jennifer Lopez’e Dava!
Magazincilerden Jennifer Lopez’e Dava!

Magazincilerden Jennifer Lopez’e Dava!

Jennifer Lopez’e dava açıldı. Magazinciler tarafından açılan dava, sanatçının telif hakkını iddia ettiği yönünde.

A+A-

Dünyaca ünlü olan sanatçının fotoğrafı, magazinciler tarafından çekilmişti. Olay ise Jennifer Lopez tarafından fotoğrafın paylaşılması ile başladı. Magazinciler Jennifer Lopez fotoğrafı çekti; ancak telif hakkı onlarda. Paylaşımın ardından telif hakkı için harekete geçen magazinciler, Lopez’e telif hakkı davası açtı. Tazminat talep ediyorlar.

Fotoğrafın Telif Hakkı Kimde?

Sanatçının fotoğrafı çekildi; ancak çeken kişide telif hakkı olduğundan çalışan magazince dava açma hakkını kullandı. Lopez’in davaya karşı ne yapacağı ise henüz belli değil. Fotoğrafın kaldırılması, fotoğrafın telif hakkı için belirlenen ücretin ödenmesi gibi aşamaların dava sürecinde takip edilmesi gerekiyor. Ünlü sanatçının fotoğrafının çekilmesi durumunda da herhangi bir hak doğup doğmayacağı ise merak konusu. Davayla ilgili sanatçının henüz bir açıklaması yok. Ancak sevilen sanatçının hayranları tarafından da bu davanın nasıl sonuçlanacak olduğu merak konusu.

Dava Ne Zaman Sonuçlanacak?

Lopez’in avukatı tarafından savunma yapılması, telif hakkının tutarının konuşulması, ödenmesi gibi aşamaların ne zaman olacağı merak konusu. Henüz davanın ne zaman sonuçlanacağı konusunda ise bir bilgi yok. En kısa süre içinde davanın sonuçlanması Lopez hayranları tarafından merak ediliyor. Jennifer Lopez’e açılan dava konusunda gereken açıklamalar avukatı tarafından yakın zamanda yapılabilir. Süreç hakkında da bilgilendirmenin hayranları için yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.