1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Küçükçekmece’de Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı!
Küçükçekmece’de Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı!

Küçükçekmece’de Babasını Öldüren Şüpheli Yakalandı!

İstanbul Küçükçekmece’de babası ile sorunlar yaşayan Evren U. Yaşadıkları tartışma sonrasında babasını silahla öldürüp kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalandı.

A+A-

Yaşanan cinayet vakası, sabah saatlerinde Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi Deve Kuşu Sokak’ta meydana geliyor. Mahalle sakinleri ve polis ekiplerinden elde edilen bilgilere göre babası Enver U. ile aralarında uzun süredir sorunlar yaşanan Evren U. arasında tartışma yaşanıyor. 

Evren U. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile babasını silahla başında vuruyor. Şüpheli daha sonra evde uzaklaşarak kaçıyor. Enver U.’danuzun bir süre haber alamayan yakınları ise Deve Kuşu Sokak’ta bulunan eve gelerek zile basıyor. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine Enver U.’nun hayatından endişe eden aile yakınları durumu polise bildiriyor.

Kapıyı Çilingir Ekipleri Açtı

Yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile şüpheli eve giriyor. Polis ekipleri içeride Enver U.’nun kanlar içinde yerde yattığını görür görmez sağlık ekiplerine haber veriliyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemeden yerde yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirliyorlar. Yaşanan bu cinayet vakası ile ilgili polis ekipleri olay yerinde inceleme gerçekleştiriyor.

Olay Yeri İncele ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma sonrasında Enver U.’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılıyor.Polis ekiplerinin, başlattığı soruşturma doğrultusunda şüpheli Evren U.’yucinayeti işlediği silahla birlikte saklandığı yerde kıskıvrak yakalanıyor. Gözaltına alınan Evren U.’nun emniyetteki sorgununu hala devam ettiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.