1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hatay’da Cezaevi Firarisi Eşini Öldürdü!
Hatay’da Cezaevi Firarisi Eşini Öldürdü!

Hatay’da Cezaevi Firarisi Eşini Öldürdü!

Hatay’da Cezaevi firarisi 47 yaşında ki Ahmet Kaya boşanmak üzere odlukları eşi 41 yaşında ki Sibel Kaya’yı bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

A+A-

Olay, Hatay’ın merkez Antakya ilçesine bağlı  Kışlasaray Mahallesi Ay Sokak’ta meydana geliyor.İlk yaptığı evlilikte 2 çocuk sahibi olan Sibel Kaya, yaklaşık bir ay önce  Hatay Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda cezasını çeken ikinci eşi Ahmet Kaya’dan şiddetli anlaşmazlık nedeniyle boşanmaya karar veriyor. Boşanma konusunu kabullenemeyen Ahmet KayaHatay Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar ediyor. Firardan sonra şahıs boşanma noktasında olduğu eşi Sibel Kaya’nın yaşadığı eve gidiyor.

Firari Şahıs Yakalanıyor

Olaya şahitlik eden görgün tanıklarının iddialarına göre Ahmet Kaya ile eşi arasında şiddetli bir tartışma başlıyor. Tartışmanın alevlenip biranda kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Kaya yanında getirdiği bıçakla eşi Sibel Kaya’yı kalbinden ve karnından ağır bir şekilde yaralıyor. Sibel Kaya aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde yere yığılırken zanlı Ahmet Kaya olay yerinden kaçıyor.Çevredekilerin ihbarı sonucunda olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri intikal ediyor.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi gerçekleştirilen Sibel Kaya hastaneye kaldırılıyor.Yoğun bakıma alına Sibel Kaya, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybettiği belirtiliyor.Cinayet zanlısı firari Ahmet Kaya, polisin gerçekleştirdiği operasyon ile birlikte akşam saatlerinde Antakya Akevler Mahallesi’nde saklandığı evde yakalanıp gözaltına alınıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.