1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anaokulunda Dehşet Anları!
Anaokulunda Dehşet Anları!

Anaokulunda Dehşet Anları!

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan bir anaokulunda 2,5 yaşındaki M.D yaşıtları tarafından dakikalarca dövülerek hastanelik edildiği görüntüler güvenlik kamerasın yansıdı.

A+A-

Büyük bir ihmalin bulunduğu olay, Buca’da bulunan bir özel anaokulunda 15 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde meydana geliyor. Anaokulu öğretmenleri tarafından anne D.Ş. telefon ile aranarak kızlarının kan kustuğunu söyleniyor. Anne D.Ş., kızının daha önce geçirdiği bademcik ameliyatından dolayı kusmuş olabileceğini düşünerek,  vakit geçirmeden doktorunu arıyor. 

Ardından kızını almak için okula gidiyor.Fakat burada annenin dikkatini kızının vücudunda şişlik ve morluklar çekiyor.Kızındaki şişlik ve morlukları soran anneye, öğretmenler bir şey görmedikleri yanıtını veriyor. Bunun üzerine anne kızını alıp, özel bir doktora götürüyor. Bu esnada Minik M.D. yolda baygınlık geçirerek, nefes alma problemi yaşadı.

Görüntüleri İzleyen Anne İsyan Etti

Doktorun kızının muayene etmesi ile birlikte kızının dövüldüğünü öğrenen anne, anaokulundaki kamera kayıtlarının incelenmesi talebinde bulunuyor.Annenin ısrarlı talebi sonrasında izlediği görüntülerde, M.D.’nin öğretmenlerinin yalnız bıraktığı ve kamera takibi yapmadığı uyku saati esnasında, aynı yaş grubundaki 2 çocuk tarafından 15 dakika boyunca acımasızca dövüldüğü görülüyor.

Olay esnasında ana okulunda bulunan görevlilerden şikayetçi olan anne öğretmen ve diğer anaokulu görevlilerinin yaşanan bu olayda büyük bir ihmali olduğunu belirtti. Konu ile ilgili polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı bilgisi alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.