1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Takımımız 3. Torbada
Milli Takımımız 3. Torbada

Milli Takımımız 3. Torbada

Tarihimizin en iyi eleme performanslarından birini gösteren milli takımımız Euro 2020 Şampiyonası grup kura çekimine 3. torbadan katılıyor.

A+A-

2019 yılını oldukça formda geçiren ve kalemizde gördüğümüz 3 gol ile Belçika ile beraber elemelerin en az gol yiyen takımı olan millilerimiz geçtiğimiz yılların kötü performansından dolayı grup kuralarına 3. torbadan katılıyor.  Fakat takımımızın kaliteli, ortaya koyduğu ruh göz önüne alındığında 2020 Avrupa şampiyonasının en korkulan rakipleri arasında olacağımız düşünülüyor. 

2020 Avrupa Futbol şampiyonasında ilk torbada Belçika, İtalya, İngiltere, Almanya, Ukrayna ve İspanya yer alıyor. İkinci torbada ise Hollanda, Fransa, Hırvatistan, İsviçre, Polonya ve Rusya yer alıyor. Milli takımımızın da yer aldığı 3. torbada ise Türkiye, Portekiz, Danimarka, Avusturya, İsveç ve Çekya yer alıyor. Son Torbada ise Finlandiya, Galler ve elemelerden gelecek 4 takım yer alacak.

Kura Şansı Millilerimizin Yanında Olsun

Milli takımımız her ne kadar oldukça formda olsa da kura şansının da milli takımımızın yanında olması halinde bu şampiyonda en az çeyrek final yapabileceğimiz konuşuluyor. Potansiyeli oldukça yüksek olan milli takımımız için gönüllerden geçen kura ise ilk torbadan Ukrayna, ikinci torbadan İsviçre ya da Polonya ve son torbadan Finlandiya şeklinde düşünülüyor.

Fakat rakibimiz kim olursa olsun milli takımımızın sonun a kadar mücadele edeceği ve uzun yıllardır beklenen başarıyı bu şampiyonada göstereceğine inanıyoruz. Özellikle defans oyuncularımızın bu formu sürdürmesi durumunda milli takımımızın önünün oldukça açık olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.