1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Aras Bulut İynemli’den Bakan Soylu’ya Yanıt!
Aras Bulut İynemli’den Bakan Soylu’ya Yanıt!

Aras Bulut İynemli’den Bakan Soylu’ya Yanıt!

Geçtiğimiz günlerde İçişlerin Bakanı Süleyman Soylu’nun Çukur dizisi hakkındaki ‘’lanet bir dizi’’ yorumuna dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’den cevap geldi.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şiddet içerikli diziler hakkında oldukça sert eleştiriler getirmiş özellikle ‘’Çukur’’ dizisinin hedefine almıştı. Show TV ekranlarında yayınlanan ve kendi gününün en çok izlenen yapımılan rekortmen dizi Çukur son dönemde dizide yer alan şiddet sahneleri nedeniyle toplumun birçok kesiminin eleştirilerine maruz kalıyordu. 

Bakan Soylu’nun dizi hakkındaki eleştirileri ise uzun süre gündemi meşgul etmişti.Dizi oyuncularının bazıları bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçınırken dizinin başrol oyuncusu olan ve dizide Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli'yesevgilisi ile birlikte restoran çıkışında bu konu soruldu. Son dönemde yaptığı işlerle adından oldukça sık söz ettiren popüler oyuncu İynemli gelen eleştirileri normal karşıladığını ve insanların eleştiri yapma noktasında özgür olduğunu belirtti.

Türkiye’de Her Şey Eleştiriliyor

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Bilge Önal'la bir restoran çıkışı magazin gazetecileri tarafından görüntülenen Aras Bulut İynemli, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakmadı. Magazin gazetecileri iseİynemli'ye dizisi hakkında yapılan eleştiriler hakkında görüşlerini sordular. Son dönemin en gözde oyuncusu, Türkiye’de her şeyin eleştirildiğini bu sebeple bu konu hakkında çok fazla yorum yapmak istemediğini ifade ederken dizide bambaşka bir hikayenin ele alındığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.