1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kerem Bursin Ekranlar Dönüyor!
Kerem Bursin Ekranlar Dönüyor!

Kerem Bursin Ekranlar Dönüyor!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan genç kızların sevgilisi başarılı oyuncu Kerem Bursin çekimlerine 2020 Ocak ayında başlanacak ‘’Hayaller ve Hayatlar’’ dizisi ile dönüş yapıyor.

A+A-

Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Kerem Bursin bir süredir televizyona ara vermişti. Bu ayrılığa daha fazla dayanamayan Kerem Bursin ekranlara ’Hayaller ve Hayatlar’’ dizisi ile dönüyor. Başarılı oyuncuya bu dizide Yiğit Kirazcı’nın eşlik edeceği açıklandı. 

Son olarak ekranlarda ‘’Muhteşem İkili’’ dizisi şile yer alan Kerem Bursin bu kez bir dijital ortam dizisi ile dönüş yapıyor. Kerem Bursin daha önce de internet ortamı için ‘’Yaşamayanlar’’ dizisi projesinde yer almış fakat proje yeterince ilgi görmemesi nedeniyle kısa soluklu olmuştu.

Yeni Proje Bein Connect İçin

Kerem Bursin NGM Yapım’ın beIN CONNECT için çekmeyi planladığı ve oyuncu kadrosunun oluşturulmaya başlandığı‘’Hayaller ve Hayatlar’’ dizisinde başrol oynayacağı resmi olarak açıklandı. Dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ile Ayşe Kutlu’nun yazacakları açıklandı.

Çekimlerine 2020 yılının Ocak ayı sonlarında başlanması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu yer alacağı belirtiliyor.Dizide yer alacak ikinci oyuncu ise ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminde başrol oynayan Yiğit Kirazcı oldu. Dizinin tüm oyuncu kadrosunun 2019 yılı bitmeden tamamıyla belli olması bekleniyor. Kerem Bursin’in bu dijital ortam dizisinden bölüm başına ne kadar kazanacağı ise açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.