1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung Yeni Katlanabilir Telefon Modelini Duyurdu!
Samsung Yeni Katlanabilir Telefon Modelini Duyurdu!

Samsung Yeni Katlanabilir Telefon Modelini Duyurdu!

Akıllı cep telefonu piyasasında oluşan rekabette ön plana çıkan katlanabilir cep telefonu modellerinde Samsung yeni katlanabilir cep telefonu modelini duyurdu.

A+A-

Cep telefonun piyasasının en çok satış rakamına ulaşan firması olan Samsung bu yılın ilk aylarında piyasaya çıkardığı ilk ekranı katlanabilir model olan Galaxy Fold ile istenilen başarıya ulaşamamıştı. Özellikle tasarım ve kullanım anlamında tüketicilerden geçer not alamayan katlanabilir modelden sonra Samsung yeniden geliştirdiği katlanabilir cep telefonu modeli olan Samsung W20’nin tanıtımını Çin’de gerçekleştirdiği görülüyor. 

5G teknolojisine sahip olacak olan cihazın ekran boyutu ise 7,3 olacağı belirtildi. Çin’de yapılan bu yeni modelin tanıtımı ile Samsung firmasının ekran ve menteşe tasarımında daha önceki modelde çıkan sorunlardan ders aldığı görülüyor.

Samsung W20 Özellikleri İle Dikkat Çekiyor

Samsung W20 katlanabilir ekran teknolojisine sahip modelin Galaxy Fold ile benzer özelliklere sahip olduğu esas farkın tasarımda ortaya çıktığı görülüyor. 5G destekli Snapdragon 855 Plus yonga setine sahip olan Samsung W20 modeli, 12GB RAM ve 512GB dahili depolama alanına özelliklerine sahip olduğu görülüyor.

Cihazın arka kısmında 12MP + 16MP + 12MP olmak üzere üçlü kamera sistemi bulunuyor. Katlanabilir ekranın üzerinde 10MP+ 8MPçözünürlüğe sahip 2 kamera yer alıyor.Dış kısımda bulunan ve selfie kamerası olarak adlandırılan kameranın ise 10MP görüntü kalitesi bulunuyor. Bu yeni model 15W hızlı kablolu ve kablosuz şarj destekli 4235mAh değerinde bataryaya sahip olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.