1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çankırı'da Feci Ölüm Kameralara Yansıdı!
Çankırı'da Feci Ölüm Kameralara Yansıdı!

Çankırı'da Feci Ölüm Kameralara Yansıdı!

Çankırı’da yaşayan 66 yaşında ki Ayşe Dümen kamyon arka kapağının açık unutulması sonucu gerçekleşen çarpma sonucu feci bir şekilde yaşamını yitirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

A+A-

Yaşanan feci Kaza, geçen Cuma günü Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Nevzat Ayaz Caddesi üzerinde meydana geliyor. Eşi Murat Dümen ile birlikte yol kenarında yürüyen Ayşe Dümen’e, sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen seyir halindeki kamyonun yana doğru açılan ve ihmal nedeniyle açık unutulan arka kasa kapağı çarpıyor. Talihsiz kadın çarpmanın etkisi ile kendini bir anda yerde buluyor. Kamyon ise durmayarak yoluna devam ediyor.

Görüntüler Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yaşanan bu feci kaza ise kazanın yaşandığı yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyor. Görüntülerde 66 yaşındaki Ayşe Dümen, çarpmanın etkisiyle yere düştüğü görülüyor. Ayşe Dümen’in kaza esnasında yanında bulunan eşi Murat Dümen’in haber vermesiyle olay yerine gelen gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ayşe Dümen’in olay esnasında yaşamını kaybettiği anlaşılıyor.

Dümen’in cesedi, olay yerindeki incelemeden sonra hastane morguna kaldırılıyor. Burada gerçekleştirilen otopsinin ardından talihsiz kadının naaşı toprağa verildi.Kazayı fark etmediği iddia edilen kamyon sürücüsünün ise görüntülerde kamyonla yola devam ettiği görüldü. Sürücü, polis ekiplerinin detaylı araştırması sonucunda tespit edilerek yakalandığı bilgisi paylaşıldı. Kaza ile ilgili soruşturma ve kamyon sürücüsünün sorgusu ise halen devem ediyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.