1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bursa’da Satanist Ayini İddiaları!
Bursa’da Satanist Ayini İddiaları!

Bursa’da Satanist Ayini İddiaları!

Bursa’nın Gemlik İlçesine bağlı Gemsaz sahilinde 6 parçaya ayrılmış köpek cesedinin bulunması ile birlikte olayın satanist ayini olabileceği iddia ediliyor.

A+A-

Gemlik ilçesi Gemsaz sahilinde meydana gelen olayda sahilde sabahın ilk saatlerinde yürüyüşgerçekleştirenGemsaz Korumu Derneği Danışmanı görevini yürütenİlyas Oktay Altuğlu, bu esnada çimlerinüzerine 6 parçaya ayrılmış köpek ölüsünü fark ediyor.

Altuğlu vakit kaybetmeden olayı polis ve belediye ekiplerine haber veriyor. Gelen ihbar üzerine olay yerinegelen polis ekipleri, olay yerinde gerçekleştirdiği detaylı incelemenin ardından köpeğin kesin ölüm nedeni ve sahile kimlerin bıraktığının tespiti amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma başlatılıyor. 6 parçaya ayrılmış köpek cesedi ise Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından imha edilmek üzere bölgeden alındığı belirtiliyor.

Satanist Ayini Şüpheleri Bulunuyor

6 parçaya ayrılmış köpekölüsünü bularak yetkililere bildiren İlyas Oktay Altuğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada hayvanın parçalarının 'pentagram' şeklinde dizildiğini iddia ediyor. Köpeği satanist ayini yapan kişilerin bu şekilde parçalanarak öldürdüğünüiddia eden Altuğlu, bu olayın detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini belirtti. Kendisinin gözlemleri doğrultusunda bu olayın kesinlikle satanist bir grup tarafından yapıldığına inandığını belirtti.

Güvenlik görevlileri ise köpek cesedinin sahile nasıl getirildiğini ve kimler tarafından bu olayın gerçekleştirildiğini araştırıyorlar. Çevredeki tüm güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma sonucunda olayın en kısa sürede aydınlığa kavuşturulacağı belirtiliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.