1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da Falcao Bilmecesi Sürüyor!
Galatasaray’da Falcao Bilmecesi Sürüyor!

Galatasaray’da Falcao Bilmecesi Sürüyor!

Galatasaray’da büyük umutlarla transfer edilen fakat sakatlığı sebebiyle birçok maçı kaçıran yıldız forvetin sahalara dönüş tarihini belirsizliğini koruyor.

A+A-

Galatasaray’da tam bir Falcao bilmecesi yaşanıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve aldığı maaş ile sadece ülkemizin değil dünyanın en yüksek maaş alan futbolcuları arasında yer alan Falcao sadece birkaç maçta oynayabildikten sonra sakatlanmış ve aradan geçen uzun süre zarfından tedavi görmüştü. Hatta bir süre İspanya’ya giden Falcao tedavisine orada devam etmişti. 

Geçtiğimiz haftalarda Kolombiyalı forvetin sahalara Başakşehir maçı ile döneceği ve Avrupa kupalarında tamam ya da devam maçı olan Club Brugge maçında sahada olacağı söylenmişti. Fakat bu durumunda imkansız olduğu ortaya çıktı. Fatih Terim Andone’nin de uzun süreli sakat olması ile forvet bölgesinde çok önemli maçlar öncesinde çaresizliği yaşıyor.

Taraftarında Sabrı Taştı

Falcao konusunda Galatasaray taraftarının da sabrının taştığı görülüyor. Özellikle Galatasaray için hayati önem taşıyan ligde Başakşehir ve Şampiyonla Liginde Club Brugge maçlarında da takımdaki yerini alamayacak olan yıldız forvet ile ilgili eleştirilen arttığı görülüyor.

Ayrıca Hollanda milli takımında sakatlanan RyanBabel’in de durumunun belli olmaması ile birlikte Galatasaray resmen kabusu yaşıyor. Yıldız FORVET Falcao’nun ne zaman sahalara döneceği belirsizliğini korurken ikinci yarı başlamadan sahalara tam anlamıyla bir dönüş yapmasının imkânsız olduğu yüksek sesle iddia ediliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.