1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Naim Filmi Vizyona Girmeden Rekor Kırdı!
Naim Filmi Vizyona Girmeden Rekor Kırdı!

Naim Filmi Vizyona Girmeden Rekor Kırdı!

Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan ‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filmi daha vizyona girmeden ön bilet satışlarında rekor bir ilgi gördüğü ifade edildi.

A+A-

Türk sineması şu günlerde 2019 yılının altın açığını yaşıyor. Yaklaşık 2 aydır birinciliği kimselere kaptırmayan yerli yapımlara sinemalarda büyük bir ilgi görüyor.  ‘’7. Koğuştaki Mucize’’ filmi 4,5 milyon izleyici barajına yaklaşırken, Recep İvedik 6 filmi de henüz 2. haftasında 2 milyon 100 bin seyirci sayısını geçtiği görülüyor. Ayrıca haftalarda Boxoffice listesinde ilk 4 sırada yerli yapımlar yer alıyor.  

Tüm bu güzel rakamların yanında şuan itibariyle yılın en çok beklenen filmi ise sadece Türkiye’nin değil dünyanın gelmiş geçmiş en iyi haltercisi olan Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan ‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filmi olduğu belirtiliyor. Daha gösterime 22 Kasımda girecek filmin ön bilet satışları geçtiğimiz günlerde başlamış ve ilk hafta biletlerinin çok büyük bir bölümünü tükendiği ve Cuma gününe kadar hepsinin biteceği ifade ediliyor.

İlk Hafta Açılış Rekoru Gelebilir

‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filmine bu denli yoğun ilgi olması ve ön gösterin biletlerinin tükenmiş olması ile birlikte filmin ilk 3 günlük açılış rekorunu kırabileceği belirtiliyor. Filme olan ilgi bu denli büyük bir şekilde devam etmesi halinde ise 1,5 milyon açılış rakamını geçebileceği belirtiliyor. Bu rakamın ise Türk sinema tarihinde ilk 3 günlük açılış rekoru olacağı belirtiliyor. Film ile ilgili beklentinin oldukça yüksek olması ile birlikte eğer filmin beklentileri karşılaması durumdan ise 6 milyon izleyici sayısına ulaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.