1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Turabi’den Canlı Yayında Şok İtiraf Geldi!
Turabi’den Canlı Yayında Şok İtiraf Geldi!

Turabi’den Canlı Yayında Şok İtiraf Geldi!

Survivor yarışmasının ardından ismini Amerika’da ki yarışmada da birinci olarak tüm dünyaya duyuran Turabi canlı yayında herkesi şaşırtan bir itiraf geldi.

A+A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor tarihinin en başarılı yarışmacısı olan Turabi Çamkıran, daha sonra aldığı davet üzerine yurt dışında yayınlanan The Challenge yarışmasına katılmıştı. Burada kimsenin beklemediği bir şekilde büyük bir başarı göstererek şampiyon olan Turabi 700 bin dolarlık büyük ödülünde sahibi olmuştu. Turabi hem yurt içi hem de yurt dışında katıldığı tüm yarışmalarda birinciçıkmasına rağmen aylık harcamasının 3 bin TL'yi geçmediğini söyleyerek herkesi şaşırttığı görüldü.

Param Bitince Annemden Harçlık Alıyorum

Katıldığı canlı yayında hayatı ile ilgili son derece samimi açıklamalara yapan başarılı sporcu Çamkıran, şimdiye kadar yarışmalardan kazandığı ödüllerin tamamını ailesine verdiğini belirtti. Para konusunda odlukça mütevazi bir hayat sürdüğünü ifade eden Turabi hala annesinden harçlık aldığını itiraf etti.

Kazandığı ödül paraları ile annesine iki ev, bir yazlık ve araba aldığını,kardeşine güzel bir araba ile kendisine bir ev aldığını belirten Çamkıran ailesinin paraları ne yaptığını bilmediğini belirti.Aylık harcamasının 3 bin TL’yi geçmediğini belirten Turabi hayatında kimse olmadığını ve daha 3 yıl boyunca performans göstermek istediğini belirtti. Daha sonra ise hayatının kadının bulmak istediğini belirten başarılı sporcu paraya değer vermeyen birini bulmanın oldukça zor olacağını belirti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.