1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ak Parti’den Son Dakika EYT Açıklaması!
Ak Parti’den Son Dakika EYT Açıklaması!

Ak Parti’den Son Dakika EYT Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT konusunda kapıları tamamen kapatan açıklamasının ardından Ak Parti cephesinden konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısı sonrasında açıklama yapan parti sözcüsü Ömer Çelik gündemdeki konular hakkında önemli açıklamalar yaptığı görüldü. Bu açıklamalar içerisinde en çok merak edilen ise EYT konusunda nasıl bir açıklama yapılacağı geliyordu. Ömer Çelik açıklamasında Cumhurbaşkanının bu konuda son sözü söylediğine vurgu yaparak konunun partisi için kapandığını açıkladı. 

Ömer Çelik parti olarak ülkedeki sorunlara duyarlı olduklarını fakat EYT konusunun ülkeye çok ciddi maliyeti olacağından dolayı ülke menfaatlerini düşünmeleri gerektiğini ifade etti. EYT düzenlemesi ile altından kalkılamayacak maliyetlerin ortaya çıktığını ifade eden Ak Parti sözcüsü bu konunun gündemlerinden bir daha girmemek üzere çıktığını açıkladı.

Büyük EYT Mitingi Planlanıyor

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları bugünde Ak Parti MYK toplantısı sonrasında yapılan açıklamalar sonrasında çözüm konusunda hiçbir ümidi kalmayan EYT platformunun ise kısa süre içerisinde çok geniş katılımlı bir miting yapmayı planladıkları belirtiliyor.  Konu ile ilgili konuşan diğer parti sözcüleri ise ortak bir yolun bulunması gerektiği ve EYT mağdurlarına sırt dönmenin sosyal devlet anlayışına sığmayacağını belirttikleri görülüyor. Birçok EYT mağduru yaşları sebebiyle iş bulamadıklarını emeklide olamadıkları için oldukça zor durumda olduklarını belirtirken konunun uzun bir süre tekrar gündeme gelmesinin beklenmediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.