1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Manisa’da Soba Zehirlenmesi 3 Can Aldı!
Manisa’da Soba Zehirlenmesi 3 Can Aldı!

Manisa’da Soba Zehirlenmesi 3 Can Aldı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde gerçekleşen olayda soba zehirlenmesi sonucunda aynı aileden 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

A+A-

Son dönemde havaların soğuması ile birlikte sobadan sızan karbon monoksit gazı zehirlenmesi vakalarında büyük bir artış yaşandığı görülüyor. Bu zehirlenmelere son örnek olan olay,Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlıDağhacıyusuf Mahallesi’nde meydana geliyor. 

Eraslan Altıntaş, eşi Gülşen Altıntaş ve torunları Hasret Altıntaş bulundukları evde, elde edilen bulgulara göre, ısınmak amacıyla yaktıkları kömürlü sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendikleri iddia ediliyor. Altıntaş çiftinden haber alamayan yakınları vakit kaybetmeden eve gitmelerine rağmen kimsenin kapıyı açmaması ile büyük endişe duydular. Uzun süre kapıyı açan olmayınca kapıyı kırarak içeri giren yakınlar Altıntaş çifti ile torunlarının hareketsiz bedenleri ile karşılaştılar.

Evdeki 3 Kişide Hayatını Kaybetti

Evdeki 3 kişinin de hareketsiz bir şekilde yattıklarını gören yakınlar, durumu vakit kaybetmeden sağlık ve jandarma ekiplerine bildiriyor. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontrolde Eraslan Altıntaş ve eşi Gülşen Altıntaş’ın yaşamlarını kaybettikleri belirlendi.

Evde hareketsiz olarak bulunan yorun Hasret Altıntaş ise sağlık ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Olay esnasında hala yaşadığı anlaşılan torun Hasret Altıntaş’a yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Soba zehirlenmesinden yaşamını yitiren aynı aileden3 kişinin cansız bedeni, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.