1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Takım Korku Salıyor!
Milli Takım Korku Salıyor!

Milli Takım Korku Salıyor!

Son dönemdeki en iyi performanslardan birini göstererek 2020 Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan milli takımımız diğer takımların gözünü korkuttu.

A+A-

Milli takımımızın yükselişi, elemelerin iyi defans yapan milli takımı olması, son derece yetenekli, hırslı, genç ve başarıya aç futbolculardan oluşması sebebiyle en çok korku salan milli takımlar arasında yer alıyor. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacak birçok milli takım hocasının kura çekiminde Türkiye ile aynı grupta yer almanın büyük şansızlık olacağını ifade ettikleri belirtiliyor. 

Şampiyonaya katılacak milli takımlar içerisinde en genç yaş ortalamasına sahip takım olan milli takımımız her geçen gün daha da tecrübeleniyor. Elemelerde sadece 3 gol yiyen milli takımımız bu 3 golü de duran toptan kalesinde gördü. Akan oyunca kalesinde hiç gol görmeyen milli takımımız bu anlamda da yeni bir rekor kırdığı belirtiliyor.

Şenol Güneş’in Tatlı Problemi

Milli takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonasına katılacak olması ile birlikte Şenol Güneş’in tatlı problemi ortaya çıktı. Şuan itibari ile milli takımımızın 40 kişilik son derece kaliteli ve istekli bir oyuncu havuzu bulunuyor. Fakat Avrupa şampiyonasına sadece 26 futbolcu götürülebilecek.

Bu anlamda seçim yapmakta oldukça zorlanan teknik adamamın nasıl bir seçim yapacağı ise merak ediliyor. Özelikle defans bölgesinde yer alan futbolcularımız çokluğu ve hepsinin de son derece formda olması nedeniyle Şenol Güneş’in seçim yapmak için aceleci davranmak istemediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.