1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Kredi Kartı Boyutundaki Telefon Türkiye’de
Kredi Kartı Boyutundaki Telefon Türkiye’de

Kredi Kartı Boyutundaki Telefon Türkiye’de

Kredi kartı boyunda olan ve dünyanın en küçük akıllı telefonu olarak gösterilen Palm modeli ülkemizde satışa sunulduğu açıklandı.

A+A-

Dünyanın en küçük akıllı telefonu olarak dünya çapında büyük bir ilgi gören Palm, uzun bir bekleme süresinden sonra Türkiye'de satışa sunuldu. Kredi kartı boyutunda bir büyüklüğe sahip olması ile büyük bir ilgi toplayan bu yeni akıllı telefon modeli sadece 3,3 inçlik bir ekrana ve 70 gram ağırlığa sahip olmasına rağmen sahip olduğu özellikler ile cep telefonu sektöründe büyük bir ilgi görüyor.

2999 TL Satış Fiyatı İle Ülkemizde Satışa Sunuluyor

TLC firmasından yapılan açıklamaya göre markanın Palm modelinin, Türkiye’de 2999 TL’lik satış fiyatı bulunuyor. Tabi bu fiyat döviz kuruna bağlı olarak orta vadede aşağı ya da yukarı yönde değişebiliyor.   Android işletim sistemine sahip olan telefon küçük boyutuna rağmen sahip olduğu özelliklerle piyasadaki birçok akıllı telefon modelinin aratmıyor. Türkiye’de de uzun bir bekleyişin ardından satışa çıkan Palm modeli için ülkemizde titanyum siyah ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satın alınabiliyor. Snapdragon 435 işlemcisine sahip olan Palm modeli, 4 adet 1,4 GHz, 4 adet 1,1 GHz olmak üzere 8 çekirdekli olarak satışa sunuluyor. Ülkemizde çok büyük boyutlu telefonlardan sıkılanlar için Palm modeli 3GB Ram ve 32 GB depolama alanı özellikleri ile fiyatı ve boyutuna göre oldukça tatminkâr özelliklere sahip olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.